Acasă Monden A intrat pe scenă cu lenjeria la vedere. Spectatorii din faţă, uluiţi...

A intrat pe scenă cu lenjeria la vedere. Spectatorii din faţă, uluiţi de …

615
0

Frumoasă și talentată, cântăreața din România și-a uimit fanii când a urcat pe scenă. Nimeni nu se aștepta ca blondina să se afișeze într-o astfel de ținută. Și-a expus corpul într-un mod pe care unii l-au considerat a fi nepotrivit. Despre cine este vorba. Foto

RECLAMĂ

Cântăreața care a făcut furori la Mamaia

Este una dintre cele ma cunoscute cântărețe din țara noastră, iar generația tânără pur și simplu o adoră. Alexandra Stan, fiindcă despre ea este vorba, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista în vârstă de 34 de ani se poate mândri nu doar cu frumusețea ei, ci și cu succesul pe care l-a atins pe plan profesional.

A cochetat cu muzica încă de la o vârstă fragedă, însă ce a propulsat-o în cariera profesională a fost piesa Mr. Saxobeat. Cu melodia amintită, Alexandra Stan a reușit să facă numele României cunoscut la nivel internațional, inclusiv în SUA și Asia. Astfel, blondina și-a făcut fani nu numai în țară, ci și în străinătate.

Pentru piesa Mr. Saxobeat a fost onorată cu numeroase premii. A fost numărul 1 în Austria, Germania și Elveția timp de 20 de săptămâni în total. A primit discul de platină în Australia, Spania, Danemarca, Suedia și Italia. La Romanian Music Awards a câștigat 2 nominalizări, Best Dance și Best Song.

De atunci, Alexandra Stan a reușit să se impună în industria muzicală. A cunoscut succesul și a continuat să muncească pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. Și pentru că eforturile sale sunt pe măsură, se bucură și de multe concerte, unde tinerii se adună în număr mare.

Ce ținută provocatoare a ales Alexandra Stan

În urmă cu puțin timp, Alexandra Stan a susținut un concert pe scena clubului Loft din Mamaia. Dacă și-a încântat fanii cu vocea sa, mulți au criticat-o pentru ținuta aleasă pentru eveniment. Spectatorii nu s-au așteptat ca tânăra să se afișeze astfel.

Blondina și-a lăsat lenjeria intimă albă la vedere, după cum se poate observa și în imaginile încărcate în galeria foto a acestui material. Jeanșii, tot albi, abia i-au acoperit posteriorul, stârnind astfel controverse în spațiul public. Multe voci i-au bătut obrazul pentru ținuta cu care a urcat pe scenă.

În altă ordine de idei, nu este o noutate pentru nimeni faptul că Alexandra Stan este o fire excentrică. Tânăra cântăreață nu ține cont de reguli, ci se îmbracă și se aranjează exact cum își dorește.

sursa:https://playtech.ro/stiri/cantareata-din-romania-care-s-a-urcat-pe-scena-cu-o-tinuta-neasteptata-spectatorii-au-observat-imediat-772386?utm_source=GSP+Premium&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

RECLAMĂ
Articolul precedentDan Vasilică, entuziast la interviuri: „Semănăm cu «Gașca nebună», avem atac devastator” » I-a propus un jucător lui Edi Iordănescu
Articolul următorAdrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova