Acasă STIRI SPORTIVE Cum arată Mihăiță Pleșan, după ce s-a retras din fotbal în 2015:...

Cum arată Mihăiță Pleșan, după ce s-a retras din fotbal în 2015: ”Nu mai are silueta cu care impresiona”

431
0

Mihăiță Pleșan (40 de ani), fost jucător la Universitatea Craiova, a fost prezent la meciul oltenilor contra lui CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a 18-a a SuperLigii.

RECLAMĂ

Mihăiță Pleșan s-a retras din cariera de fotbalist profesionist în ianuarie 2015.

Cum arată Mihăiță Pleșan, după ce s-a retras din fotbal în 2015

Mihăiță Pleșan a fost în prim-plan la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, la care a dat lovitura de start.

Ajuns la 40 de ani, Mihăiță Pleșan pare puțin schimbat din punct de vedere fizic, iar acest lucru se poate observa din galeria foto de mai jos.”Nu mai are chiar silueta cu care impresiona la un moment dat. Un gol avea să-l definească la echipa națională. Dar încă întrunește sufragiile pretențiosului public din Bănie”, a spus comentatorul Adrian Soare.

Cariera lui Mihăiță Pleșan

Universitatea Craiova, Dinamo, Poli Timișoara, FCSB și Volga sunt formațiile pentru care Mihăiță Pleșan a evoluat în carieră.

  • 1.750.000 de euro a fost cea mai înaltă cotă de piață a lui Mihăiță Pleșan, în 2005, potrivit Transfermarkt
  • sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/cum-arata-mihaita-plesan-dupa-ce-s-a-retras-din-fotbal-in-2015-nu-mai-are-silueta-cu-care-impresiona-2705427

RECLAMĂ
Articolul precedent”Lucrurile prin care am trecut m-au întărit pe mine ca om. Rămâi cu niște dureri pe suflet care te macină. Eu am luptat foarte mult să am încredere în mine.” Valentin Sanfira și-a deschis sufletul! Ce mărturisiri emoționante a făcut artistul despre fratele său adoptat
Articolul următorIvaylo Petev, după ce a reușit a treia victorie consecutivă pe banca Universității Craiova: ”În fiecare meci e nevoie de noroc”