Acasă Monden ”Lucrurile prin care am trecut m-au întărit pe mine ca om. Rămâi...

”Lucrurile prin care am trecut m-au întărit pe mine ca om. Rămâi cu niște dureri pe suflet care te macină. Eu am luptat foarte mult să am încredere în mine.” Valentin Sanfira și-a deschis sufletul! Ce mărturisiri emoționante a făcut artistul despre fratele său adoptat

504
0

Valentin Sanfira și-a deschis sufletul și a povestit despre frații lui, fratele adoptat care s-a întors la mama lui naturală, dar și despre momentele grele pe care el și familia le-a trăit, din cauza lipsurilor.

RECLAMĂ

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară din țară, mereu cu zâmbetul pe buze și cu simțul umorului. Chiar dacă acum are o carieră de succes, drumul lui  Valentin Sanfira spre muzică a fost unul presărat cu greutăți și lipsuri.

„Noi trei am zis că trebuie să ne facem viața noastră, să muncim și să ajungem oameni ok în viață.” Valentin Sanfira, despre frați și perioada copilărieiValentin Safira este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țară și se poate considera, în prezent, împlinit, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal.În cadrul unui podcast realizat de Mirela Vaida, Valentin Sanfira a povestit despre fratele adoptat care s-a întors la familia lui naturală și despre suferința pe care a simțit-o părinții lui în acel moment. După un an de la plecare, acesta s-a reîntors, iar Valentin Sanfira a povestit despre momentele în care frații lui au fost plecați în străinătate și au muncit pe șantier. Chiar dacă lipsurile din copilărie au fost destul de mari, aceștia au dorit să muncească pentru a realiza ceva în viață și nu a vrut să se compromită în situația de atunci.

„A stat un an și ceva cu mama lui și s-a întors înapoi acasă. Singur. A fost o tragedie a părinților mei. Nu știu dacă noi am simțit atât de tare pentru că noi eram mici. Lucrurile prin care am trecut m-au întărit pe mine ca om. Îi spus și Coduței că ea este foarte sensibilă, când mama ei are ceva, simte.  Eu, prin prisma cântecului, am avut un drum mai bun, cu multe greutăți, dar un pic mai bine. Dar ei au muncit pe șantier, au fost plecați cu lunile. Noi trei am zis că trebuie să ne facem viața noastră, să muncim și să ajungem oameni ok în viață, pentru că acum nu putem să dăm vina pe ai noștri, <<n-au putut, nu ne-au dat, gata, ne distrugem viața>>, nu, se întâmplă.”, a povestit Valentin Sanfira.

“Am rămas în suflet cu o durere că mamei i s-au rupt pantofii, erau atât de vechi, și încerca cumva să nu se vadă în biserică.” Valentin Sanfira, despre momentele triste din copilărie

Valentin Safira povestit, în cadrul aceluiași podcast, că unele lucruri din copilărie l-au marcat. De fiecare dată când merge la țară, își aduce aminte de perioada sărbătorilor, mai ales că de Paște, atunci când, în drumul lor spre biserică, mamei lui i s-au rupt pantofii, deoarece erau foarte vechi.  A mai spus că acest lucru era o rușine pentru oameni, care în preajma sărbătorilor nu aveau lucruri noi, doar că ei nu-și puteau permite luxul pe care îl au astăzi. Imaginea mamei lui i-a rămas în suflet, iar astăzi îi oferă acesteia mereu câte o pereche de pantofi, pentru a nu se mai întâmpla ceea ce s-a întâmplat în copilărie. Valentin Safira a mai spus că a luptat foarte mult să aibă încredere în el, chiar dacă oamenii au încercat să-l lovească din mai multe părți.

 “Am niște lucruri care mi-au rămas pe suflet și Codruța le-a sesizat. Și acum, când merg la țară, mă ia o panică, nu știu de ce. Sunt lucruri pe care le trăiești și rămâi cu ele, parcă redevii, pentru moment, copilul de atunci. Am niște flash-uri care mă dor și pe care le-am mai povestit. Uite, de exemplu, în noaptea de Paște mergeam pe jos, cum mergea lumea, și am rămas în suflet cu o durere că mamei i s-au rupt pantofii, erau atât de vechi, și încerca cumva să nu se vadă în biserică, era o rușine să nu ai în ziua de Paște. Rămâi cu niște dureri pe suflet care te macină. Eu am luptat foarte mult  să am încredere în mine și oamenii, în momentul în care ai talent, și nu poate să-ți ia nimeni talentul, încearcă să te lovească pe alte părți.”, a mai povestit Valentin Sanfira.

sursa:https://www.kfetele.ro/am-ramas-in-suflet-cu-o-durere-ca-mamei-i-s-au-rupt-pantofii-erau-atat-de-vechi-si-incerca-cumva-sa-nu-se-vada-in-biserica-valentin-sanfira-despre-lipsurile-din-copilarie-si-fratii-lui-20367435?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/am-ramas-in-suflet-cu-o-durere-ca-mamei-i-s-au-rupt-pantofii-erau-atat-de-vechi-si-incerca-cumva-sa-nu-se-vada-in-biserica-valentin-sanfira-despre-lipsurile-din-copilarie-si-fratii-lui-20367435&fbclid=IwAR1ztUrZ6_P8kcwThIYHQrXB6TZtzHaQacChSJdxqNdBZZv8N36GO-SpIJQ

RECLAMĂ
Articolul precedentPreviziunile Babei Vanga pentru 2024. Vom avea parte de evenimente meteorologice înfricoșătoare și dezastre naturale
Articolul următorCum arată Mihăiță Pleșan, după ce s-a retras din fotbal în 2015: ”Nu mai are silueta cu care impresiona”