Acasă Life Style Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica...

Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară

238
0

Nea Florică a devenit celebru pe TikTok pentru replica „Mi-a dat, mi-a dat pachet”. La 57 de ani, bărbatul se consideră un om gospodar, iar de curând, și-a prezentat și casa. Locuiește la țară, alături de soția lui și fiul lor.Dacă obișnuiești să îți petreci timpul pe TikTok, este imposibil să nu fi văzut măcar o dată un videoclip care să fie inspirat de replica pentru care Nea Florică a devenit celebru. „Băiatul cu pachetul”, așa cum i se mai spune, locuiește la țară și se consideră un om simplu, dar muncitor. Bărbatul are o casă cu de toate și evident că nu avea cum să lipsească și curtea spațioasă, cu animale și păsări, de care se ocupă împreună cu soția.

RECLAMĂ

Cum arată casa lui Nea Florică, bărbatul devenit celebru pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”

Replica lui Nea Florică a devenit sursă de inspirație pentru cei care folosesc TikTok și au „împrumutat” vorba „Mi-a dat, mi-a dat pachet” pentru videoclipurile de pe această platformă. Mai în glumă, mai în serios, Nea Florică spune că viața i-a dat de toate, de la o soție cu care este împreună de ani buni la o casă la țară pe care și-a dorit-o mereu.

Bărbatul locuiește în Roșiorii de Vede și și-a cumpărat actuala locuință acum 17 ani. Nea Florică și soția lui au o casă mare, cu de toate, începând de la terasă până la curte. Unul dintre elementele care a atras atenția este carpeta cu „Răpirea din serai” din camera de oaspeți.

„Casa este a mea. Acum vreo 16-17 ani, am dat pe ea 1.200 de euro, cam așa (…) 1.130 de metri pătrați. Este și terasă (…) Avem și camera de oaspeți, hol (…) Am un băiat care stă aici, el este cu calculatorul”, a povestit Nea Florică, pe TikTok.

Se consideră un om muncitor

Nea Florică este paznic pe câmp și se ocupă și de funeralii, iar atunci când este acasă, nu stă deloc degeaba. Bărbatul a povestit că mereu găsește câte ceva de făcut prin curte sau la animale, așa că, tot pe un ton amuzant, a povestit că soția lui are noroc cu un așa partener muncitor.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/cum-arata-casa-lui-nea-florica-devenit-viral-pe-tiktok-pentru-replica-mia-dat-pachet-are-57-de-ani-si-locuieste-la-tara-foto-334424.html

RECLAMĂ
Articolul precedentVremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară! Mașinile au fost luate de viituri
Articolul următorCare este starea de sănătate a lui Florin Piersic, la câteva zile după operație. Marelui actor i s-au făcut analize