Acasă Monden Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic, la câteva zile...

Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic, la câteva zile după operație. Marelui actor i s-au făcut analize

184
0

În urma operației suferite de către legendarul actor Florin Piersic, mulți așteaptă cu sufletul la gură să afle evoluția sănătății sale. După zile de suspans și îngrijorare, avem acum noi informații despre starea sa medicală. Marelui actor, internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, i-au fost efectuate analize suplimentare.Florin Piersic se simte mult mai bine după intervenția chirurgicală suferită în urmă cu câteva zile.

RECLAMĂ

Detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic

Internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, la secția de cardiologie, marelui actor i-au fost efectuate analize suplimentare, iar rezultatele sunt încurajatoare.

Medicii afirmă că starea de sănătate a lui Florin Piersic se ameliorează vizibil, iar ultimele analize au indicat o evoluție pozitivă în comparație cu cele anterioare. Cu toate acestea, actorul rămâne sub supravegherea atentă a specialiștilor de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Deși se simte mult mai bine, Florin Piersic va continua să fie monitorizat de către echipa medicală în cadrul institutului, unde a fost transferat în urmă cu două zile de la Spitalul Militar din Capitală.

Precizăm că actorul a suferit un episod neașteptat pe scenă la începutul săptămânii, fiind diagnosticat ulterior cu o infecție la unul dintre genunchi. Din precauție, medicii au decis transferul său la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, pentru a evita posibile complicații dat fiind și prezența unui stimulator cardiac.

Precizările făcute de reprezentanții Spitalului Militar din București

Reprezentanții Spitalului Militar din București au adus lămuriri în legătură cu starea de sănătate a actorului, afirmând că acesta nu a contractat nicio infecție nosocomială în timpul internării și a fost tratat corespunzător pentru patologia complexă.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistența medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru, vă comunicăm următoarele: Actorul Florin Piersic nu a contactat nicio infecție nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru; Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului; Actorul și familia acestuia au cerut să nu fie furnizate informații medicale și dorește păstrarea intimității. Vă adresăm rugămintea de a respecta Legea privind drepturile pacientului, mai ales în ceea ce privește confidențialitatea datelor medicale”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar din București.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/care-este-starea-de-sanatate-a-lui-florin-piersic-la-cateva-zile-dupa-operatie-marelui-actor-i-sau-facut-analize-334391.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară
Articolul următorAlexandru Băluță l-a ”înțepat” pe Mihai Rotaru, în ziua meciului Universitatea Craiova – FCSB. De ce este dezamăgit