Home Monden Cum a scăpat Ioana Ginghină de celulită, după ce a slăbit. Secretul...

Cum a scăpat Ioana Ginghină de celulită, după ce a slăbit. Secretul actriței pentru un trup de invidiat: ”Să avem o dietă bogată…”

537
0
loading...

Ioana Ginghină este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta își dorește de fiecare dată să arate în cea mai bună formă a ei, iar de această dată le-a mărturisit fanilor săi secretul pentru un trup de invidiat și fără celulită. Iată cum se menține frumoasa actriță mereu tânără!La vârsta de 44 de ani, Ioana Ginghină se poate mândri cu un trup de invidiat. Vedeta susține că nu este deloc ușor să te menții în formă, însă are câteva secrete pe care le aplică în viața ei pentru a fi veșnic tânără.

loading...

Ioana Ginghină, secretul unui trup fără celulită

Ioana Ginghină a mărturisit că este destul de greu să scap de celulită, însă ea poate fi mai puțin vizibilă dacă ții cont de câteva trucuri pe care ea le aplică. Actrița își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată a mărturisit câteva secrete pe care le aplică pentru a se menține mereu în formă.

‘În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea. Dar totuși exisă câteva trucuri prin care putem face celulita mai puțin vizibilă.

Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții, să facem mișcare, să avem o dietă bogată în fructe și legume crude, să bem 8 pahare de apă pe zi și să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui.”, a scris Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

Cum se menține Ioana Ginghină la aceeași greutate de 4 ani

Ioana Ginghină are un stil de viață cât mai sănătos, iar vedeta le-a mărturisit fanilor ei cum reușește să se mențină la aceleași kilograme de 4 ani de zile. Vedeta susține că ține cont de aceste reguli încă din copilărie, mai ales că tatăl ei era profesor de sport.”De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese. Secretul este : nu mănânc după ora 18:00, evit zahărul și făinoasele’’, a scris Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/cum-a-scapat-ioana-ginghina-de-celulita-dupa-ce-a-slabit-secretul-actritei-pentru-un-trup-de-invidiat-sa-avem-o-dieta-bogata-283105.html

loading...