Home Stiri Un bunic și-a aruncat nepotul la gunoi, la doar câteva minute după...

Un bunic și-a aruncat nepotul la gunoi, la doar câteva minute după ce a fost născut. Fiica bărbatului neagă că ar fi avut un copil

633
0
loading...

Caz șocant în Portugalia! Un bunic și-a aruncat nepotul la gunoi, la câteva momente după ce fiica sa a născut. Pe de altă parte, fiica lui a spus că nu are niciun copil atunci când a trebuit să dea socoteală în fața polițiștilor. Bărbatul a recunoscut că a aruncat bebelușul la gunoi. Iată cum a fost posibil!Bunciul din Portugalia a recunoscut în fața oamenilor legii că a aruncat copilul la coșul de gunoi la doar câteva momente după ce fiica sa de 22 de ani a născut. Deocamdată bebeluşul era mort sau viu în momentul în care a fost aruncat în gunoi.

loading...

Un bunic și-a aruncat nepotul la gunoi

Deocamdată, polițiștii nu au aflat însă dacă copilul era în viață sau nu când a fost aruncat la coșul de gunoi, potrivit Observator.ro. Cu câteva minute înainte, mama bebelușului a sunat la salvare deoarece ar fi suferit o hemoragie puternică.

Medicii de specialitate ajunși de urgență la fața locului și-au dat seama că tânăra trecuse printr-un travaliu și că acesta este motivul pentru care a sângerat puternic. Tânăra a fost transportată la un spital din Amadora.

Cu toate acestea, tânăra neagă că ar fi născut. Potrivit polițiștilor, femeia a adus copilul pe lume acasă, apoi tatăl ei, bunicul bebelușului, l-a luat și l-a aruncat în pubelă. S-a mai aflat că bebelușul s-ar fi născut prematur cu o lună.

De ce ar fi recurs bărbatul la un astfel de gest

Sexul bebelușului nu a fost dezvăluit. Oamenii legii din Mexic au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Cel mai probabil, femeia a avut o sarcină nedorită și a vrut să scape de copil.

Există și posibilitatea ca tânăra să fi fost obligată de părintele ei să recurgă la un astfel de gest.

Nu este primul eveniment de acest fel care a avut loc în această perioadă. Săptămâna aceasta, personalul de la Spitalul Brigham and Women’s din Boston, SUA a fost dat în judecată. Personalul a confundat un copil prematur cu lenjerie de pat și l-a aruncat la gunoi.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/un-bunic-sia-aruncat-nepotul-la-gunoi-la-doar-cateva-minute-dupa-ce-a-fost-nascut-fiica-barbatului-neaga-ca-ar-fi-avut-un-copil-283041.html

loading...