Home Monden Adriana Simionescu, victima bullying-ului. Prin ce a trecut fiica lui Adrian Minune:...

Adriana Simionescu, victima bullying-ului. Prin ce a trecut fiica lui Adrian Minune: „Eu nu am greșit cu nimic”

393
0
loading...

Chiar dacă este fiica lui Adrian Minune, Adriana Simionescu a fost, în trecut, victima bullying-ului. Ce a mărturisit despre perioada în care a fost pusă la zid chiar și de colegii de clasă, dar și de ce.Deși este talentată, iar totodată fiica mijlocie a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu nu a avut parte tot timpul numai de bucurii. Cu atât mai mult, acesta a fost victima bullying-ului, în trecut. Ce a mărturisit despre perioada respectivă.

loading...

Adriana Simionescu, victima bullying-ului

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a avut parte de multe vorbe grele din partea colegilor de școală. Cu toate astea, Adriana Simionescu vede binele din oameni, chiar dacă a fost pusă la zid doar pentru că este de etnie și totodată fiica celebrului manelist.

Adriana Simionescu a ținut să precizeze că persoanele care nu s-au comportat normal cu ea merg acum în cluburi de manele.

„Da, mulți m-au șicanat! O grămadă, chiar clase întregi! Dar asta m-a format. Nu mă interesează părerea oamenilor răi, deși oameni foarte răi nu există până la capăt, fiecare are și ceva bun. Mă refer la acei oameni care sunt lipsiți de empatie.Mulți colegi de școală mă șicanau pentru că sunt fiica lui Minune, dar și pentru că sunt țigancă. Da, sunt! Erau copii care auzeau pe la părinți discuții și înțelegeau lucrurile greșit. Copiii aceia vin însă acum la cluburi de manele, ascultă trapanele, copiii aceia și-au dat seama că eu nu am greșit cu nimic”, a mărturisit Adriana Simionescu, pentru ego.ro

Ce a mărturisit despre relația pe care o are
După cum bine știm cu toții, Adriana Simionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Nicu, iar împreună au planuri mari de viitor. Ei bine, Adrian Minune le este alături celor doi mereu și își face foarte bine rolul de tată.
„Tata se aștepta să mă mut de acasă. Acesta este cursul firesc al vieții. I-am zis că Nicu este iubitul meu, după care venea la noi, era ceva de așteptat. Desigur, tata ne vizitează, ne ajută cu bani, dacă îi cer. Nu zice nu, ceva de genul: Gata, te-ai măritat, nu-ți mai dau bani!. E tata și așa va rămâne toată viața…”, a adăugat aceasta.
Adriana Simioneescu și iubitul ei s-au logodit după trei ani de relație, iar acum locuiesc împreună. Chiar dacă s-a mutat, Adrian Minune are mare grijă de fiica lui cu orice are nevoie.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/adriana-simionescu-victima-bullyingului-prin-ce-a-trecut-fiica-lui-adrian-minune-eu-nu-am-gresit-cu-nimic-283144.html

loading...