Acasă Monden Andreea Marin, sfaturi pentru femei pentru a scăpa de relațiile toxice: „Nu...

Andreea Marin, sfaturi pentru femei pentru a scăpa de relațiile toxice: „Nu e nevoie să te chinui”

408
0

Prezentatoarea TV consideră că femeile trebuie să se retragă dintr-o relație, după ce fac tot posibilul ca aceasta să funcționeze, și remarcă faptul că nu se întâmplă acest lucru.

RECLAMĂ

„Dacă nu îți e bine lângă un om, nu cred că trebuie să stai acolo, ancorat într-o relație care nu va merge niciodată. Când te-ai convins că ai făcut tot ce depinde de tine și că locul tău nu mai e acolo și nici locul celuilalt nu mai e lângă tine… E clar că niciunuia nu îi e bine când ceva scârțâie. Eu cred că doi oameni pot trăi frumos separați. Nu e nevoie să te chinui”, a spus Andreea Marin, la AntenaStars.

Vedeta i-a atenționat și pe bărbați. Aceasta a spus că o femeie niciodată nu este curtată doar de un singur bărbat, ci este curtată de mai mulți bărbați odată, însă femeile aleg din convingerile lor. „Voi credeți, voi bărbații, că o femeie e curtată numai de voi. Să știți că toate femeile sunt curtate de mai mulți bărbați odată, numai că ele aleg din convingeri. Când avem ochi pentru un om, nu mai avem ochi pentru ceilalți”, a mai spus Andreea Marin.

sursa:https://antenastars.ro/star-news/andreea-marin-sfaturi-pentru-femei-pentru-a-scapa-de-relatiile-toxice-nu-e-nevoie-sa-te-chinui-id107599.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCristi Borcea, dezvăluiri din intimitate: „Am fost mereu cu cine mi-am propus”
Articolul următorFemeie găsită moartă, în parcul de lângă o stație de tramvai din Ploiești