Acasă Monden Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce fosta soacră a dat-o din nou...

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce fosta soacră a dat-o din nou în judecată. Cântăreața nu mai are liniște: ”De curând am fost chemată și la criminalistică”

206
0

După ce anul trecut fosta soacră a Claudiei Pătrășcanu i-a deschis cântăreței un proces penal, acum Rodică Bădălău, mama lui Gabi Bădălău, nu vrea să se lase, astfel că recent i-a mai deschis cântăreței încă un proces, de data aceasta unui civil. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Claudia Pătrășcanu reacționează.Deși nu mai are nicio legătură cu familia lui Gabi Bădălău, fostul ei soț, Claudia Pătrășcanu tot nu are liniște, după cum spune ea, chiar și după mai bine de cinci ani de când s-a separat de tatăl copiilor ei. A fost implicată în multe procese și divorțul abia, abia ce a fost pronunțat după o lungă perioadă, iar în cele din urmă s-a stabilit și domiciliul celor doi copii. Cei mici au rămas cu ea, așa cum Claudia Pătrășcanu a sperat încă de la început.

RECLAMĂ

Ei bine, acum situația se schimbă, asta deoarece anul trecut mama lui Gabi Bădălău i-a deschis un proces penal Claudiei Pătrășcanu, pe care o acuza de faptul că i-a pus microfoane printre lucrurile copiilor, atunci când aceștia mergeau la tată.

Prima reacție a Claudiei Pătrășcanu după ce fosta soacră a dat-o din nou în judecată

De data aceasta iată că din nou Claudia Pătrășcanu e vizată tot de mama lui Gabi Bădălău, însă într-un nou proces, unul civil. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe cântăreață pentru a ne dea un punct de vedere referitor la informația care apare pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Artista spune că încearcă să i se facă rău pe toate căile și nu înțelege de ce nu e lăsată în pace de atâta și atâta timp.

”Da? Alt proces? Mai pot? De 6 ani tot se încearcă să mi se facă rău pe toate căile posibile. Ba au vrut să-mi ia copiii și nu au reușit, ba casa părinților, ba piedici în carieră, urmăriri, amenințări, ba că mă bagă la Obregia, ba să-mi distrugă numele și cariera. Toate căile posibile și imposibile. Ba să îmi ceară mii de euro în instanță. Nu mai știu ce să facă”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.


Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu spune că de curând a fost chemată și la criminalistică și nu-și explică motivul. Ea susține că nu ar avea ce să caute acolo, căci nu a greșit cu absolut nimic.
”De curând m-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun? Eu, la criminalistică, o femeia care nu am făcut în viața mea nimic rău nimănui, cu capul pe umeri, o mamă bună și iubitoare, o mare care își crește copiii impecabil singură și care a luptat cinstit pentru ca ei să rămână alături de o mine așa cum este legea divină. Un prieten și un om loial, o artistă conștiincioasă, punctuală, care a muncit pentru fiecare bănuț”, a mai zis ea.Claudia Pătrășcanu: ”Mă rog pentru acești oameni…”
Deși susține că familia lui Gabi Bădălău îi vrea răul, Claudia Pătrășcanu spune că ea se roagă pentru aceștia la Dumnezeu să le curețe sufletele și să nu mai apeleze la astfel de lucruri. Ea susține că e foarte credincioasă și tot timpul a avut încredere în Cel de Sus că va fi alături de ea, indiferent de obstacolele prin care a trecut.
”Vedeți, doar cu credință am rezistat. Atâta timp cât îl am pe Dumnezeu și Maica Domnului lângă mine, pentru mine asta contează, credința mea. Mă va ajuta de fiecare dată. Niciodată nu mă voi îndepărta de Dumnezeu, oricâte încercări mi-e dat să am. Mă rog pentru acești oameni să-i întoarcă Dumnezeu la credință și să le curețe sufletul de amărăciune și de tristețe. Să-l caute pe Dumnezeu cu toată ființa lor, sincer și adevărat”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.
Claudia Pătrășcanu își dorește doar să aibă liniște și ne-a mai declarat că așa își doresc și copiii ei, să o vadă liniștită și la rândul lor să aibă și ei liniște. Cântăreața nu înțelege deloc de ce tot timpul e implicată în procese peste procese, deși s-a terminat totul între ea și fiul de afacerist.
”Copiii mei au nevoie de mine, au nevoie de liniște, de tot timpul meu, de iubirea mea. Nu știu ce satisfacție pot avea oamenii care fac rău! Nu înțeleg de ce atâta răutate?! Sunt separată de 6 ani, am viața mea, sunt fericită ca sunt sănătoasă, ca pot să mă ocup de copii, că îi pot vedea fericiți când joacă fotbal, când joacă tenis, când se văd cu prietenii, când intră pe poarta școlii, când ne jucam șah împreună, când desenăm, când tundem iarba împreună, când gătim, când ne pupăm, când îmi dedic tot timpul copiilor mei și n-am timp nici să mă uit în casa altora…. să fac rău, nici atât! Îmi pare rau pentru neliniștea din sufletul acestor oameni!”, a mai zis Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/claudia-patrascanu-prima-reactie-dupa-ce-fosta-soacra-a-dato-din-nou-in-judecata-cantareata-nu-mai-are-liniste-de-curand-am-fost-chemata-si-la-criminalistica-video-335065.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFlorin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă | Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a actorului
Articolul următorGinerele lui Dan Bursuc, război total pentru copil / Leo de la Kuweit și-a dat în judecată fosta iubită