Acasă Stiri Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă | Informaţii de ultimă...

Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă | Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a actorului

246
0

Sunt informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Actorul a fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon normal, iar evoluţia sa este una bună.Cadrele medicale sunt tot mai optimiste în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Florin Piersic, mai ales după vizita din această dimineaţă. Tocmai de aceea au şi luat decizia să-l transfere de la secţia de Terapie Intensivă într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului, astfel că poate acum să facă şi recuperare.

RECLAMĂ

Medicii de la Spitalul Foişor au anunţat printr-un comunicat de presă că actorul a făcut deja primii paşi, însă cu ajutorul unui cadru. Ulterior, va avea nevoie şi de cârje. Va face, de asemenea, şedinţe de kinetoterapie, astfel încât, în câteva săptămâni, maestrul să se poată deplasa singur, fără ajutorul cadrului sau a cârjelor şi, evident, să revină şi pe scenă, aşa cum îşi doresc admiratorii săi.

„Vă comunicăm faptul că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluția pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte”, a transmis managerul interimar al Spitalului Foişor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Şerban.Pe de altă parte, medicii de la Institutul Matei Balş, acolo unde a fost iniţial tratat şi internat Florin Piersic ţin în permanenţă legătura cu cadrele medicale de la Spitalul Foişor.Sunt informaţii pe surse potrivit cărora medicii de la Institutul Matei Balş ar urma să vină din nou mâine la Spitalul Foişor pentru a-l vizita pe Florin Piersic ca să vadă cum se simte, iar în acest moment nu se ia în calcul transferul la Institutul Mai Balş, în condiţiile în care are nevoie de recuperare fizică, iar la Spitalul Foişor poate să primeasc[ toate îngrijirile necesare.

sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/florin-piersic-iesit-terapie-intensiva-stare-sanatate-actor-709811.html

RECLAMĂ
Articolul precedentUn candidat la primăria unei comune din Hunedoara a strâns 100 de semnături de la 88 de locuitori
Articolul următorClaudia Pătrășcanu, prima reacție după ce fosta soacră a dat-o din nou în judecată. Cântăreața nu mai are liniște: ”De curând am fost chemată și la criminalistică”