Acasă Monden Ginerele lui Dan Bursuc, război total pentru copil / Leo de la...

Ginerele lui Dan Bursuc, război total pentru copil / Leo de la Kuweit și-a dat în judecată fosta iubită

241
0

Leo de la Kuweit i-a declarat război în instanță fostei partenere, pe care vrea să o lase fără copil. Decizia vine la scurt timp după ce artistul a anunțat că formează un cuplu cu fiica lui Dan Bursuc și că noua iubită este însărcinată.

RECLAMĂ

Mădălin Gaftone, alias Leo de la Kuweit, a deschis procesul alături de mama lui, cei doi solicitând instituirea curatelei în privința fetiței pe care artistul o are cu femeia de care s-a despărțit recent.

„Curatela minorului este acea instituţie de drept civil prin intermediul căreia se asigură, temporar şi subsidiar, ocrotirea unui minor aflat în anumite situaţii expres prevăzute de lege care îl pun în imposibilitate de a-şi exercita drepturile şi de a-şi apăra interesele prin ocrotitorul său legal”, precizează legea, cu privire la articolul invocat de manelist.

Dan Bursuc a primit vestea că fiica lui este gravidă cu Leo de la Kuweit chiar din gura manelistului, în timp ce amândoi se aflau în SUA pentru mai multe concerte. Cu toate că Leo are un copil mic cu fosta lui concubină, Bursuc ar fi fost nevoit să accepte situația și chiar a stabilit data nunții.

Surse din mediul artistic au dezvăluit, pentru Spynews, că Leo are contract cu firma de evenimente deținută de Dan Bursuc, însă ar exista probleme foarte mari legate de faptul că manelistul ar fi încurcat lideri importanți ai lumii interlope, de la care ar fi luat bani, dar nu s-ar fi prezentat la evenimentele pentru a fost angajat. Una dintre victime, spun sursele citate, ar fi chiar liderul clanului Cosmos de la Iași. Ca urmare, socrul artistului ar fi băgat mâna în buzunar și ar fi achitat peste 300.000 de euro, pentru a-și putea duce ginerele, în siguranță, la evenimentele pentru care este angajat.

Sursele Spynews au mai spus că, în ciuda contractului pe care îl are cu celebrul impresar, relația lui Leo de la Kuweit cu fiica lui Bursuc ar fi destul de fragilă, chiar dacă data nunții a fost deja stabilită. În acest sens, există zvonuri legate de faptul că interpretul de muzică lăutărească ar fi pe picior de împăcare cu fosta lui concubină, pe care ar fi părăsit-o după ce l-ar fi înșelat în mod repetat în timp ce era plecat din țară, pentru concerte.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/ginerele-lui-dan-bursuc-razboi-total-pentru-copil-leo-de-la-kuweit-sia-dat-in-judecata-fosta-iubita-335034.html

RECLAMĂ
Articolul precedentClaudia Pătrășcanu, prima reacție după ce fosta soacră a dat-o din nou în judecată. Cântăreața nu mai are liniște: ”De curând am fost chemată și la criminalistică”
Articolul următorFabian, tatăl ucigașilor eliberați, chemat în fața instanței / Soția vrăjitoare n-a prevăzut radarul