Acasă Life Style Ce este, de fapt, tehnica îmbrățișării. O româncă a folosit-o să le...

Ce este, de fapt, tehnica îmbrățișării. O româncă a folosit-o să le ia banii mai multor italieni și spanioli

365
0

Ce este, de fapt, tehnica îmbrățișării. O româncă s-a folosit de ea pentru a jefui mulți bărbați italieni și spanioli, dar până la urmă a fost prinsă.

RECLAMĂ

Ce este, de fapt, tehnica îmbrățișării. O româncă a folosit-o pentru a le lua banii la mai mulți bărbați de origine italiană și spaniolă.

Ce este, de fapt, tehnica îmbrățișării. O româncă a folosit-o și a furat mulți bani

Tehnica folosită de româncă era una simplă, după cum îi spune chiar numele. Aceasta găsea un motiv să le mulțumească străinilor și îi lua în brațe pe neașteptate.

Secretul ei era să le scotocească rapid prin buzunare în timp ce bărbații surprinși de gestul său nu știau cum să reacționeze mai repede.

Astfel, românca reușea să le fure acestora posesiunile fără ca ei să-și dea seama de ce se întâmpla.

De la portofele cu acte și bani, la ceasuri, brățări și alte bijuterii, românca se specializase în tehnica îmbrățișării și avea avantajul că nimeni nu o bănuia că voia să fure făcând un gest ce pare a fi unul drăgăstos.

Până la urmă, hoața din Italia a fost prinsă și condamnată la arest la domiciliu, dar a reușit să scape de acolo, de unde a fugit în Spania.

Românca a fost prinsă în Spania

Din nefericire pentru aceasta, tehnica îmbrățișării nu i-a mai fost norocoasă pentru mult timp, pentru că a fost prinsă de spanioli făcând fărădelegi și a fost extrădată în Italia, țară din care reușise să fugă.

Până la acest moment, femeia a reușit să facă atâtea infracțiuni încât are pe numele său trei mandate de arestare preventivă, din provinciile Pordenone, Macerata și Urbino.Metoda îmbrățișării a mai fost folosită și de alte două românce, tot în Italia. Acestea l-au ținut de vorbă pe bărbat, un bătrân de 60 de ani, iar una dintre ele l-a îmbrățișat și i-a furat lănțișorul.Cele două au fost prinse rapid de oamenii legii, iar tinerele de 25 și 26 de ani au suportat consecințele faptelor lor, fiind acuzate de furt.

sursa:https://www.fanatik.ro/ce-este-de-fapt-tehnica-imbratisarii-o-romanca-a-folosit-o-sa-le-ia-banii-mai-multor-italieni-si-spanioli-20236442

RECLAMĂ
Articolul precedentCe se întâmplă cu „exilaţii” lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Doi dintre ei n-au acceptat oferta antrenorului
Articolul următorMama unui deținut și-a dat foc în fața penitenciarului. Ce a împins-o pe femeie să facă gestul teribil