Acasă STIRI SPORTIVE Ce se întâmplă cu „exilaţii” lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Doi...

Ce se întâmplă cu „exilaţii” lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Doi dintre ei n-au acceptat oferta antrenorului

305
0

Ce se întâmplă cu „exilaţii” lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Doi dintre ei n-au acceptat oferta antrenorului

RECLAMĂ

„Dacă cineva se crede mai presus decât alții, nu va juca. Eu nu stau să mă rog de nimeni, eu cred că ar trebui să înțeleagă. Ai greșit o dată, îți mai dau o șansă, că am fost și eu jucător, dar la a treia ești exclus. Indolența, suficiența, nu stau să-i cântăresc pe toți. Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează. De Marko (n.r. Jovan Markovic) m-am rugat să facă anumite lucruri.

Dacă noi ne rugăm de el și ne dorim mai mult ca el, e o problemă. Sergiu a jucat titular toate meciurile. La Ocna Mureș putea fi o rușine chiar mai mare, ține adversarul într-una, de parcă eram la o miuță între noi. Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era acolo cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el nu. Doamne-ferește să am ceva cu ei, departe de mine gândul ăsta. Momentan sunt excluși, vom vede pe ce perioadă. Eu când am vorbit de evaluare, am vorbit serios”, a spus Mirel Rădoi la finalul partidei cu Rapid.

Hanca şi Vînă n-au acceptat să meargă la echipa a doua

În privinţa lui Andrei Ivan, ProSport a anunţat că a fost reprimit în lot între timp, dar momentan este accidentat. Jovan Markovic îşi „ispăşeşte pedeapsa” deocamdată la lotul naţional de tineret, unde a şi reuşit să marcheze, din penalty, în amicalul susţinut de naţionala lui Emil Săndoi contra celor de la CSA Steaua.

Ceilalţi doi „exilaţi” din lotul Universităţii Craiova, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă, au avut de ales una dintre cele două variante impuse de Mirel Rădoi: să meargă la echipa a doua sau să se antreneze separat cu preparatorul fizic.

Hanca şi Vînă n-au dorit să se alăture lotului pregătit de Corneliu Papură, la „satelitul” Ştiinţei, şi se antrenează separat, la cantonamentul din Lunca Jiului. Dacă Hanca este la prima „pedeapsă” de când a venit în Bănie, Ionuţ Vînă se află la a doua excludere din lot, pe motiv de randament, aceeaşi măsură în privinţa sa fiind luată şi de Laszlo Balint, predecesorul lui Mirel Rădoi.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/ce-se-intampla-cu-exilatii-lui-mirel-radoi-la-universitatea-craiova-doi-dintre-ei-n-au-acceptat-oferta-antrenorului-exclusiv-19554521

RECLAMĂ
Articolul precedentCum se menține în formă Ioana Ginghină la 45 de ani. La ce tratamente apelează vedeta
Articolul următorCe este, de fapt, tehnica îmbrățișării. O româncă a folosit-o să le ia banii mai multor italieni și spanioli