Acasă Stiri Mama unui deținut și-a dat foc în fața penitenciarului. Ce a împins-o...

Mama unui deținut și-a dat foc în fața penitenciarului. Ce a împins-o pe femeie să facă gestul teribil

299
0

Mama unui deținut din Ploiești și-a dat foc în fața Penitenciarului, nemulțumită de modul în care era tratat fiul său după gratii.

RECLAMĂ

Femeia a folosit o substanță inflamabilă pentru a-și da foc, însă în ajutorul ei au sărit oamenii din jur. Gestul teribil a fost comis pentru că fiul femeii ar fi fost tratat prost de către personalul penitenciarului.

Mama unui deținut și-a dat foc la Ploiești

Inițial, femeia s-a plâns la poarta penitenciarului mai multe minute și a cerut ca fiul său să fie tratat pentru o urgență medicală care nu mai suportă amânare.

În urmă cu două săptămâni Elenei Udrea i s-a făcut rău și a fost transportată și îngrijită la UPU Ploiești, însă a fost acuzată de femeie că a beneficiat de tratament preferențial.

Deținutul în cauză e condamnat la închisoare pentru patru ani pentru tâlhărie, dar și-a executat deja din pedeapsă doi ani.Conform ObservatorulPH, femeia nu a suferit arsuri grave pentru că un jurnalist aflat în preajma ei, împreună cu o rudă a femeii, i-au îndepărtat hainele cuprinse de flăcări. La fața locului au ajuns pompierii și un echipaj SMURD care îi acordă femeii primul ajutor.Protestul femeii nu a rămas fără ecou, iar acum cei care conduc penitenciarul l-ar fi chemat pe deținut să discute în detaliu despre situația sa. Mai mult, gardienii i-au transmis femeii și verișoarei deținutului că acesta a fost dus la cabinetul medical al închisorii.Pentru a afla mai multe detalii referitor la starea fiului său, gardienii i-au recomandat femeii să se înscrie în audiență la directorul Penitenciarului Ploiești.

sursa:https://www.fanatik.ro/mama-unui-detinut-si-a-dat-foc-in-fata-penitenciarului-ce-a-impins-o-pe-femeie-sa-faca-gestul-teribil-20236151

RECLAMĂ
Articolul precedentCe este, de fapt, tehnica îmbrățișării. O româncă a folosit-o să le ia banii mai multor italieni și spanioli
Articolul următorDrama vieții unei îndrăgite cântărețe de muzică populară: fratele artistei a fost găsit mort, după ce a fost aruncat într-un râu