Acasă Stiri Cristian Boureanu, făcut încă o dată K.O. de poliție / Urmează a...

Cristian Boureanu, făcut încă o dată K.O. de poliție / Urmează a doua rundă

337
0

Cristian Boureanu a încasat o lovitură în procesul cu Poliția Rutieră, așa că, recent, a atacat decizia istanței, în încercarea de a scăpa de amenda de 2.175 de lei primită la Comarnic și de suspendarea permisului pe o perioadă de 150 de zile.

RECLAMĂ

La un an de la amenda primită pe DN1, pentru că a condus băut și trecut peste linia continuă, Cristian Boureanu este așteptat din nou în fața instanței. Fostul politician solicitase anularea sancțiunii pe care a primit-o în urmă cu un an, la Comarnic, însă judecătorii au decis că amenda a fost perfect legală. „Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională, formulată de petentul Boureanu Cristian-Alexandru în contradictoriu cu intimata Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova. Cu apel, în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sinaia”, au decis magistrații. Hotărârea a fost atacată de Boureanu, așa că, acum, dosarul se mută la instanța superioară.

În urmă cu un an, Cristian Boureanu a fost prins băut la volan pe DN 1, în oraşul Comarnic, iar poliţiştii rutieri l-au amendat cu 2.175 de lei şi i-au suspendat permisul pe o perioadă de 150 de zile. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, „poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 1, în oraşul Comarnic au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge”.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cristian-boureanu-facut-inca-o-data-ko-de-politie-urmeaza-a-doua-runda-332924.html

RECLAMĂ
Articolul precedentRoxana Condurache, strictă cu bărbații! Ce spune fiul influenceriței despre o posibilă relație a mamei sale
Articolul următorBogdan de la Ploiești, recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are. Ce mesaj emoționant a transmis artistul: „Simt nevoia…”