Acasă STIRI SPORTIVE Avem de toate în afară de echipă. Mititelu a comandat echipament de...

Avem de toate în afară de echipă. Mititelu a comandat echipament de joc şi repară stadionul

631
0
Zilele trecute, comentând despre Craiova, reputatul ziarist Ovidiu Ioaniţoaia scria că, în Bănie s-au cam inversat priorităţile după ce autortităţile au anunţat că se va construi un stadion ultramodern, în timp ce acţiunile pentru reînfiinţarea Universităţii Craiova au stagnat îngrijorător.

La rândul lui, Adrian Mititelu a recunoscut cinstit că, deocamdată, nu are banii necesari pentru a demara concret achiziţiile de jucători, dar a lăsat să se înţeleagă că, în cel mult o lună, noua Universitatea Craiova va prinde contur. Până atunci, Mititelu ar fi comandat deja un stagiu de pregătire în Austria, iar oamenii si au început să se ocupe de stadionul Ion Oblemenco, zilele trecute însămânţând şi terenul de joc.

RECLAMĂ

Mai mult, reprezentantul unei firme de echipament sportiv ne-a informat că a finalizat discuţiile cu patronul Universităţii şi că în scurt timp va livra marfa în Bănie. Este vorba despre seturi întregi de treninguri, echipament de joc şi de antrenament ş.a.m.d. sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentSechestru pe averea lui Dinel
Articolul următorBREAKING NEWS Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN!