Acasă Stiri BREAKING NEWS Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare cu executare...

BREAKING NEWS Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN!

534
0

UPDATE Magistraţii au anunţat o condamnare la trei ani de închisoare pentru Gigi Becali în Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.

RECLAMĂ

Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare, informează Mediafax.

Gigi Becali nu mai are nicio cale de atac la această decizie.


►În momentul aflării deciziei, Gigi Becali se afla în direct la o televiziune de ştiri, iar reacţia sa a fost una elocventă. Patronul Stelei nu a mai scos niciun cuvânt, s-a ridicat în picioare şi şi-a scos casca din ureche, după care a părăsit încăperea.

Plecaţi, nu mai am chef acum…„, le-a transmis Becali jurnaliştilor prezenţi.


Judecătorii au intrat în sală şi se pregătesc să anunţe sentinţa în „Dosarul Terenurilor MApN”.


Gigi Becali va afla astăzi verdictul în „Dosarul Terenurilor MApN”. În primă instanţă el a fost achitat pentru infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată.

Procurorii DNA au cerut condamnarea la pedepse cu închisoarea a lui George Becali şi a celorlalţi inculpaţi, în vreme ce apărătorii acestora au arătat că, în raport de probele anchetatorilor şi de situaţia juridică a celor două terenuri vizate, se impune achitarea clienţilor lor pentru acuzaţiile aduse de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

George Becali, fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, fiica acestuia, Ioana, şi Dumitru Cioflină au fost achitaţi, în 24 mai 2012, de instanţa supremă în dosarul schimbului de terenuri dintre Becali şi Ministerul Apărării Naţionale, decizia fiind atacată cu recurs de către procurori.

Astfel, George Becali a fost achitat pentru infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată, Victor Babiuc şi fiica lui, Ioana, pentru luare de mită şi, respectiv, complicitate la luare de mită, iar Dumitru Cioflină pentru abuz în serviciu. Decizia a fost atacată cu recurs la completul de cinci judecători al instanţei supreme, care va da o sentinţă definitivă în acest dosar. sursa: prosport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentAvem de toate în afară de echipă. Mititelu a comandat echipament de joc şi repară stadionul
Articolul următorInvazie de mascaţi la tabăra de nomazi. Romii de la Făcăi, luaţi pe buldozere