Acasă Monden Andreea Marin vrea sa aiba mai multa grija de ea: „Ma pregatesc...

Andreea Marin vrea sa aiba mai multa grija de ea: „Ma pregatesc sa ma reapuc de sport”

745
0
Pentru ca are un program prea incarcat, Andreea Marin nu a mai avut timp de sport si si-a cam neglijat silueta. Promite insa ca peste o luna sa intre iar in sala de fitness.
„Ma pregatesc sa ma reapuc de sport dupa ce termin turneul Scoala Mamelor, care inseamna mai bine de o luna de calatorii si program plin ce nu mai permite altceva decat munca, drumuri, munca de birou printre picaturi si alte obligatii ce nu pot fi amanate, intalniri cu mii de femei. Satisfactie, dar nu si timp pentru recreere, prieteni, iar somnul e in doze foarte mici. Asadar, am sacrificat si timpul pentru sport, dar recuperez dupa ultima noastra intalnire din turneul Din dragoste pentru femei, cea de la Bucuresti din 11 aprilie”, a postat fosta ‘Zana’ pe Facebook.
sursa: wowbiz.ro

RECLAMĂ
RECLAMĂ
Articolul precedentSandu, cu capul plecat în faţa fanilor naţionalei! „Le cer scuze, au fost puşi într-o situaţie jenantă!” Ce spune de viitorul lui Piţurcă:
Articolul următorAntrenorul de karate al lui Nuţu Cămătaru, condamnat la 11 ani de închisoare cu executare Victimelor le rupeau mâinile sau le striveau degetele cu ciocanul