Home STIRI SPORTIVE Sandu, cu capul plecat în faţa fanilor naţionalei! “Le cer scuze, au...

Sandu, cu capul plecat în faţa fanilor naţionalei! “Le cer scuze, au fost puşi într-o situaţie jenantă!” Ce spune de viitorul lui Piţurcă:

391
0
loading...

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, la revenirea în ţară de la Amsterdam a delegaţiei României, că le cere scuze suporterilor români pentru situaţia jenantă în care i-a pus în meciul cu Olanda, dar a precizat că selecţionerul Victor Piţurcă va rămâne în funcţie.

loading...

“Eu îmi cer scuze faţă de suporterii români pentru situaţia jenantă în care i-am pus, în special la Amsterdam. Probabil, săptămâna viitoare, Victor Piţurcă va avea o conferinţă de presă în care va anunţa care este proiectul în continuare pentru aceste calificări. Noi mizăm că locul doi este în continuare realizabil. El rămâne în continuare, are un obiectiv fixat pentru 2016. Am spus de atâtea ori că tot ce se întâmplă înainte de 2016 este un bonus. Aşa că trebuie să avem puţină răbdare. Că am jucat bine în toamnă şi am pierdut cu 4-1 nu s-a supărat nimeni, că am jucat prost şi am pierdut cu 4-0 s-a supărat toată lumea“, a spus Sandu.

Întrebat cum vede în acest moment echipa naţională a României, Sandu a răspuns: “Aş vrea să văd echipa naţională din toamnă mai mult”.

Delegaţia României a revenit, miercuri, în ţară, după meciurile cu Ungaria (2-2) şi Olanda (0-4), din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Sursa: prosport.ro

loading...