Home Monden Andra, despre cea mai mare frică legată de copii! De ce îi...

Andra, despre cea mai mare frică legată de copii! De ce îi e teamă artistei: ”Să nu clachez”

101
0
loading...

Andra a povestit pe YouTube că de mică a fost susținută de tatăl ei în cariera muzicală. Vedeta a a mărturisit că cea mai mare teamă a sa e să nu clacheze și să nu poată face acealași lucru pentru copiii săi.

loading...
loading...
  • Andra a fost mereu susținută de părinții săi
  • Vedeta vrea să facă același lucru pentru copiii să

Care e cea mai mare frică a Andrei legată de copii

În cadrul unui podcast de pe YouTube, Andra a povestit că tot timpul în cariera muzicală a fost susținută de tatăl său, asta până când ea s-a căsătorit, iar rolul pe care îl avea părintele ei a fost ocupat de soțul său.

Cântăreața a mărturisit că până să ajungă atât de cunoscută, tatăl ei a fost tot timpul în spatele său și ajutat-o, iar cea mai mare teamă din prezent a artistei e că s-ar putea să clacheze și să nu poată să facă același lucru pentru băiatul și fetița sa.

”Mi-e foarte frică să nu clachez, să nu știu să fac ce a făcut tata, să-i ajut să-și găsească drumul, eu cred foarte mult că copiii și viitorul copiilor e influențat de părinți. Puțini sunt cei care știu de mici ce să facă, cred că ține de părinți, de sfaturile pe care le dau părinții, cu cât ești mai implicat în viața unui copil, cu cât îi dai dragoste. Vreau ca copiii mei să se simtă iubiți.”, a spus Andra pe YouTube.

Andra a fost contactată de maneliști la începutul carierei sale muzicale

Cântăreața a mai povestit pe YouTube că în urmă cu mai mulți ani a fost contactată de manaliști pentru a intra în această lume muzicală, mai ales că ea poată să cânte în orice stil, muzică ușoară, muzică de petrecere, populară sau bineînțeles manele.

Vedeta a precizat că a ales atunci să fie cântăreață de muzică ușoară și să încânte publicul precum marile nume ale perioadei acelea: Mirabela Dauer, Corina Chiric sau alte cântărețe celebre.

În concertele sale artista a ținut să adauge și muzica populară, iar vedeta e apreciată de publicul de toate vârstele, fiind un artist complex.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/andra-despre-cea-mai-mare-frica-legata-de-copii-de-ce-ii-e-teama-artistei-sa-nu-clachez-253428.html

loading...
loading...