Home Monden Carmen de la Sălciua nu vrea să mai audă de relații, după...

Carmen de la Sălciua nu vrea să mai audă de relații, după ultima aventură. Decizia radicală luată de artistă: ”Am greşit”

118
0
loading...

Carmen de la Sălciua ia pauză de la orice înseamnă relații amoroase. Artista a luat această decizie radicală după ultima aventură pe care a avut-o. Mai mult decât atât, blondina susține că are nevoie de o perioadă în care să se vindece, dar mai ales, este de părere că a venit timpul să învețe anumite lecții pe care le-a primit de-a lungul timpului. Iată ce a declarat îndrăgita manelistă!

loading...
loading...
  • Carmen de la Sălciua ia pauză de la relații.
  • Artista vrea să aștepte omul potrivit, indiferent cât va dura.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele bune voci din România, dând dovadă de un talent nemaiîntâlnit. Ei bine, deși o vedem mereu cu zâmbetul larg pe buze, plină de viață, energie și entuziasm, artista trece prin momente nu tocmai plăcute. Mai exact, Carmen a luat decizia de a lua o pauză de la tot ceea ce înseamnă relații și viață amoroasă.

Carmen de la Sălciua ia pauză de la relații. Ultima aventură a marcat-o profund pe artistă

Vedeta este de părere că a venit timpul în care trebuie să învețe anumite lecții pe care le-a primit de-a lungul acestor ani, dar mai ales, că a venit timpul să se vindece. Artista se focusează mai mult pe nevoile sale și pe transformarea ei, fiind profund marcată de ultima aventură pe care a avut-o. Ba chiar a recunoscut cât de mult a greșit când a sărit din mariajul încheiat într-o altă relație.

“Orice femeie are nevoie de o perioadă anume în viaţa ei, ca să se vindece. Ei bine, în acea perioadă mă aflu eu acum. Am realizat că am greşit când am sărit dintr-un mariaj care s-a încheiat altfel decât mi-am dorit, într-o aventură, la care, sinceră să fiu, nici acum nu ştiu de ce am decis că trebuie să mă implic. Dar asta sunt, nu mă pot contrazice pe mine însămi şi nici nu pot da timpul înapoi. E vremea să-mi învăţ anumite lecţii de viaţă. Fiindcă e clar că nu mi-am învăţat toate lecţiile de viaţă, iar pauza asta la care am decis să apelez îmi face foarte bine. Privesc lumea cu alţi ochi”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit playtech.ro.

Carmen de la Sălciua: ”Va veni şi vremea în care voi întâlni bărbatul de care într-adevăr am nevoie”

Chiar și așa, artista nu-și pierde speranța și este sigură că va veni vremea în care îl va întâlni pe cel alături de care va rămâne pentru totdeauna. Carmen de la Sălciua s-a săturat de tot ce înseamnă suferință, chin în iubire și situații critice, motiv pentru care acum are nevoie doar de liniște și nimic mai mult. Vedeta are de gând să aștepte omul potrivit, chiar dacă asta înseamnă ani.“Va veni şi vremea în care voi întâlni bărbatul de care într-adevăr am nevoie. Voi întâlni omul pe care-l aştept. Multă lume, parcă din ce în ce mai multă, mă tot chestionează pe tema asta, dar tuturor le spun acelaşi lucru, acum. Şi anume, că nu vreau să mai aud de chinul dragostei în viaţa mea. Am decis să aştept omul potrivit. Chiar dacă asta implică un timp de aşteptare mai mare decât mi-aş fi dorit acum câţiva ani!”, a mai declarat artista.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/carmen-de-la-salciua-nu-vrea-sa-mai-auda-de-relatii-dupa-ultima-aventura-decizia-radicala-luata-de-artista-amgresit-253390.html

loading...
loading...