Home Monden Adriana Bahmuțeanu, mesaj emoționant pentru Silviu Prigoană, de ziua ei de naștere,...

Adriana Bahmuțeanu, mesaj emoționant pentru Silviu Prigoană, de ziua ei de naștere, în direct la Xtra Night Show: ”Fără el nu aș fi fost ceea ce sunt”

292
0
loading...

Adriana Bahmuțeanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar celebra jurnalistă a împlinit vârsta de 47 de ani. În direct la Xtra Night Show, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant lui Silviu Prigoană, fostul ei soț.

loading...
loading...
  • Adriana Bahmuțeanu și-a sărbătorit ziua de naștere
  • Ce vârstă a împlinita celebra jurnalistă
  • Vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fostului soț

Mesaj emoționant pentru Silviu Prigoană de la Adriana Bahmuțeanu, de ziua ei de naștere

Pentru Adriana Bahmuțeanu astăzi a fost o zi foarte emoționantă, asta deoarece cunoscuta jurnalistă și-a sărbătorit aniversarea. Invitată la Xtra Night Show, vedeta a ținut să-i transmită fostul ei soț, Silviu Prigoană, un mesaj prin care să-i mulțumească pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

Vedeta a ținut să spună că el a făcut-o ceea ce e astăzi, el i-a oferit copii frumoși tot lângă el a petrecut momente plăcute împreună. Chiar dacă și-au aruncat și cuvinte grele, pentru jurnalistă a fost o lecție și a avut multe de învățat.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. Nu regret mare lucru. Îi mulțumesc lui Prigoană, dacă nu era Prigoană în viața mea nu eram ceea ce sunt astăzi, dacă nu era el nu mă trezeam la realitate, cu tot balamucul din lume fără Prigoană nu aș fi fost ceea ce sunt azi, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Mi-a dat momente frumoase, mi-a oferit momente frumoase, ne-am iubit, ne-am certat, a fost cu pasiune, nu regret nimic.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Silviu Prigoană nu a sunat-o de ziua ei de naștere

De la primele ore ale dimineții urările au început de ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu, iar vedeta a mărturisit la Antena Stars că cei mai dragi oameni au sunat-o și i-au trimis o mulțime de mesaje în această zi importantă pentru ea.

Jurnalista a primit apeluri și din partea copiilor săi, însă fostul său soț, Silviu Prigoană, nu a contactat-o, după cum a afirmat chiar ea, dar a precizat că nici nu ar trebui să facă asta deoarece nu mai au nicio legătură.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/adriana-bahmuteanu-mesaj-emotionant-pentru-silviu-prigoana-de-ziua-ei-de-nastere-in-direct-la-xtra-night-show-fara-el-nu-as-fi-fost-ceea-ce-sunt-video-253433.html

loading...
loading...