Acasă Monden „AM AVUT O GAURĂ MARE ÎN FAȚĂ!” DESFIGURATĂ ÎN ACCIDENT, A STAT...

„AM AVUT O GAURĂ MARE ÎN FAȚĂ!” DESFIGURATĂ ÎN ACCIDENT, A STAT ÎN COMĂ DOUĂ ZILE

269
0

Claudia Ghițulescu a trăit o experiență extrem de traumatizantă! În urma unui accident rutier, artista a avut fața desfigurată și toată partea stângă a corpului afectată. A fost în comă două zile și doar o minune a făcut ca artista să-și revină

RECLAMĂ

Una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară, Claudia Ghițulescu, ar fi putut rămâne cu fața desfigurată în urma unui cumplit accident. Se afla, alături de fratele ei, în mașina unui prieten iar un alt autoturism a intrat în plin în ei. Se întâmpla pe când avea 17 ani dar nu poate uita chinurile prin care a trecut. Artista a făcut mărturisiri teribile la podcastul ”Povești de film, cu Mara Bănică”.

”Am avut fața distrusă, mâna stângă, piciorul stâng, coastele… toată partea stângă. M-au dus la spital, m-au operat, două zile am fost în comă. Mă trezeam și mă înecam în sânge, atât de rău am fost lovită la față. Nu mai puteam respira, mă trezeam înecată în sânge. Vedeam lumini, apoi iar nu mai știam de mine. Voiam să mă trezesc și nu puteam, simțeam o apăsare, o neputință, voiam să deschid ochii și nu puteam.”, a declarat Claudia Ghițulescu.

Mama artistei a avut un șoc când a aflat de accidentul în care au fost implicați copiii ei iar de atunci nu mai reușește să adoarmă decât cu pastile.

”Când a venit la spital și m-a văzut, pur și simplu a căzut din picioare. Eu nu știam cum arăt, s-a speriat foarte tare. Eram vânătă, neagră, plină de sânge peste tot. Am avut intervenții chirurgicale la față, la picior am avut rotula fisurată și toate ligamentele tăiate.

Am stat două săptămâni în spital apoi am cerut să plec pentru că nu mai puteam rezista din cauza suferinței altora. Veneau oameni fără mâini, fără picioare… eu eram lovită, cusută și reparată, îi mulțumeam lui Dumnezeu că sunt bine.”, a mai povestit artista.

În ciuda acestui eveniment, Claudia a făcut școala de șoferi fără știrea părinților, împrumutându-se de bani la vecini. Odată cu permisul luat și ajunsă în București, traficul infernal o punea adesea în dificultate și era abonată la amenzi.

SURSA: https://starpopular.ro/am-avut-o-gaura-mare-in-fata-desfigurata-in-accident-a-stat-in-coma-doua-zile/

RECLAMĂ
Articolul precedentÎnșelăciunea care face victime printre români: a obținut împrumuturi pe numele altei persoane după ce a descărcat aceste date de pe Facebook
Articolul următorSurse: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă vor face „tandem” la prezidențiale. Câștigătorul merge la Cotroceni, celălalt, la Palatul Victoria