Home Stiri Proba care l-a trimis în pușcărie pe Mircea Nebunu / Nici în...

Proba care l-a trimis în pușcărie pe Mircea Nebunu / Nici în filmele cu Mr. Bean nu vezi așa ceva!

532
0
loading...

Gruparea Sportivilor a arborat în bernă drapelul „bercenarilor”: liderul Mircea Nebunu este nevoit să ia o pauză de la faptele care l-au consacrat și de la postările virale de pe Facebook, din cauza unor judecători nemiloși, care l-au trimis după gratii.

loading...
loading...
  • Celebrul interlop Mircea Nebunu ia o pauză de la postările pe Facebook: se retrage la Rahova, pentru un an
  • El a fost condamnat pentru că a condus cu un permis fals
  • Documentul care i-a păcălit pe polițiști era un fals ordinar, cu o poză lipită

Însă, nu faptul că Mircea Băluș, alias Nebunu, a fost condamnat este interesant, în condițiile în care acesta are un cazier impresionant. Ci faptul că judecătorii au descoperit că acesta circula pe drumurile publice folosindu-se de un permis falsificat grosolan, cu o poză… lipită. Ceva mai elaborat decât „documentul” lui Mr. Bean, de mai jos.
Conform instanței, Mircea Nebunu avea un permis „de Ucraina”, cu o poză lipită, observându-se de la o poștă faptul că nu era autentic. Și, totuși, cum a reușit să scape de fiecare dată și ce rețetă magică a avut interlopul ca să treacă de filtrele poliției… doar el știe!
După ce s-a plimbat prin toată țara, fără a fi descoperit de „oamenii legii”, Mircea Nebunu a dat peste niște polițiști care nu s-au arătat impresionați nici de CV-ul său, nici de ce avea în portofel. Adică de permisul fals. Așa că Nebunu a fost dat pe mâna judecătorilor, care, joi, i-au oferit un sejur de un an, la mititica, pe banii contribuabililor.
„Aplică inculpatului pedeapsa ceea mai grea la care se va adăuga un spor obligatoriu de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată, urmând ca inculpatul BĂLUŞ MIRCEA EMIL să execute pedeapsa finală de 1 an şi 1 lună închisoare, în regim de detenție. (…) Dispune confiscarea permisului de conducere model Ucraina seria BXT580127, contrafăcut (fals total) ridicat de la inculpatul Băluş Mircea Emil, pe bază de dovadă, completat cu datele de identificare ale inculpatului şi având aplicată fotografia sa, în vederea desfiinţării. Obligă inculpatul la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Constată faptul că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din data de 06.05.2021”, au decis magistrații din Arad

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/proba-care-la-trimis-in-puscarie-pe-mircea-nebunu-nici-in-filmele-cu-mr-bean-nu-vezi-asa-ceva-253418.html

loading...
loading...