Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu, ”traumatizat” de Mihai Rotaru: ”Nu pot să uit ce mi-a...

Adrian Mititelu, ”traumatizat” de Mihai Rotaru: ”Nu pot să uit ce mi-a făcut. Am fost ca în filmele cu mafia”

372
0

În ultimele luni, în spațiul public s-a vorbit despre o posibilă fuziune între Universitatea Craiova (echipa patronată de Mihai Rotaru) și FCU Craiova (formația condusă de Adrian Mititelu). 

RECLAMĂ

De altfel, acest subiect a fost tratat și de Lia Olguța Vasilescu, primarul orașului Craiova. Însă, cu toate acestea, conducătorii celor două formații din SuperLiga nu s-au arătat interesați de o eventuală ”Unire”. 

Adrian Mititelu: ”Ei m-au scos afară în stradă, de pe stadion. Mi-au luat o echipă întreagă”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a susținut că a trăit clipe dificile atunci când echipa sa a fost dezafiliată în 2011 de Federația Română de Fotbal condusă la acea vreme de Mircea Sandu și, ulterior, când Universitatea Craiova, cu sprijinul financiar al Primăriei Craiova și al lui Mihai Rotaru, a ”renăscut” în 2013 și a preluat palmaresul echipei istorice din Bănie.

”Nu pot să uit ce mi-a făcut Mihai Rotaru. Ei m-au scos afară, în stradă, de pe stadion. Mi-au luat o echipă întreagă. M-au dat afară de pe stadion și au băgat această echipă care mi-a luat tot.

Falimentul a fost inevitabil. Dânsa (n.r. Lia Olguța Vasilescu) a fost cea care a creat această echipă (n.r. Universitatea Craiova). Eu am fost blocat ca în filmele cu mafia”, a spus Adrian Mititelu, la emisiunea Fotbal Club. 

Între conducerile celor de la FCU Craiova și Universitatea Craiova s-au dat, în decursul ultimilor ani, mai multe ”războaie” în justiție pentru a-și demonstra identitatea echipei istorice a Craiovei. Însă, până acum, verdictele date în instanță au fost mai mult de partea trupei finanțate de Mihai Rotaru (Universitatea Craiova). 

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/adrian-mititelu-traumatizat-de-mihai-rotaru-nu-pot-sa-uit-ce-mi-a-facut-am-fost-ca-in-filmele-cu-mafia-2810511

RECLAMĂ
Articolul precedentLaurențiu Reghecampf riscă să fie amendat! Mihai Rotaru a rupt orice prietenie cu el. De ce îi cere 300.000 de euro la Comisia de Disciplină a FRF
Articolul următor“Pe timpul lui Ceaușescu se oprea lumina. Am prins și lampă. Se oprea lumina, iar atunci trebuia să cânți cu vocea, ca și cum erai la război, la rece.” Adrian Minune, despre cântările de după Revoluție