Acasă Monden “Pe timpul lui Ceaușescu se oprea lumina. Am prins și lampă. Se...

“Pe timpul lui Ceaușescu se oprea lumina. Am prins și lampă. Se oprea lumina, iar atunci trebuia să cânți cu vocea, ca și cum erai la război, la rece.” Adrian Minune, despre cântările de după Revoluție

274
0

Adrian Minune a povestit cum era nevoit să cânte fără lumină, fără instrumente, doar cu vocea, toate nopțile de petrecere la care participa.

RECLAMĂ

Adrian Minune este deschis de fiecare dată cu privire la momentele din carieră și parcursul profesional, astfel că nu a uitat de perioadele mai puțin plăcute din cariera sa.

“Trebuia să cânți cu vocea, ca și cum erai la război, la rece.” Adrian Minune, despre cântările de după Revoluție

Adrian Minune este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de manele din țară, iar în cadrul unui live pe rețelele de socializare, în calitate de invitat, a vorbit despre cum erau perioadele de după Revoluție, atunci când lumina se oprea și era nevoit să cânte la rece, fără muzică. Tot atunci, invitații făceau covoare de bani pentru artiști. 

“Pe timpul lui Ceaușescu se oprea lumina. Am prins și lampă. Se oprea lumina, iar atunci trebuia să cânți cu vocea, ca și cum erai la război, la rece. Cine cânta o noapte întreagă la rece? Chestiile astea te întăresc. Eram în stare ca 60 de mp să nu vorbească nimeni în jurul meu. Erau mese de bani. Era covor de bani, așa erau vremurile, după Revoluție. Toată lumea dădea drumul la bani.”, a povestit Adrian Minune.

Adrian Minune nu a renunțat la evenimentele private nici pentru următorii ani

În cadrul unui alt podcast ”Adânca reverență” cu Lucian Elgi, Adrian Minune a vorbit despre faptul că și-a dorit să mai cânte un singur an, însă nunțile și evenimentele nu au întârziat să îi umple programul pe următorii trei ani. 

„Am zis că mai cânt și eu un an și gata. Dar n-am putut. Dacă mie mi-a venit nuntă în 2026. Să nu mai zic că în 2025 nu mai este sâmbătă liberă. Mi-am luat nunți în 2026. Muncesc mult în vară și după vacanță.”, a spus Adrian Minune. În urmă cu ceva timp, artistul a spus și care este cea mai mare sumă pe care a primit-o la un eveniment. Interpretul de manele a mărturisit că nu a câștigat niciodată un milion de euro, însă s-a apropiat de această sumă, în anul 2002, în cadrul unui eveniment din America, acolo unde a câștigat nu mai puțin de 60.000 de dolari. „ Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro. Am fost în America, în 2002, 60.000 de dolari. ”, a declarat Adrian Minune.

sursa:https://www.kfetele.ro/se-oprea-lumina-cantam-la-rece-era-covor-de-bani-adrian-minune-despre-cantarile-de-dupa-revolutie-20382451?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/se-oprea-lumina-cantam-la-rece-era-covor-de-bani-adrian-minune-despre-cantarile-de-dupa-revolutie-20382451&fbclid=IwAR0rjB1Bqggp-EDWjEWFhqP-WGBZr6jM1J8M3HH2ZukQTYjOtOTurywp-iQ

RECLAMĂ
Articolul precedentAdrian Mititelu, ”traumatizat” de Mihai Rotaru: ”Nu pot să uit ce mi-a făcut. Am fost ca în filmele cu mafia”
Articolul următorCine este Aurel Tămaș. „Nu am fost un tip căruia să nu îi placă școala, însă nici n-am iubit-o prea mult.