Acasă STIRI SPORTIVE Laurențiu Reghecampf riscă să fie amendat! Mihai Rotaru a rupt orice prietenie...

Laurențiu Reghecampf riscă să fie amendat! Mihai Rotaru a rupt orice prietenie cu el. De ce îi cere 300.000 de euro la Comisia de Disciplină a FRF

438
0

Laurențiu Reghecampf riscă să fie amendat! Mihai Rotaru a rupt orice prietenie cu el. Iată de ce îi cere suma în valoare de 300.000 de euro la Comisia de Disciplină a FRF, dar și de ce s-a ajuns în această situație tensionată!Potrivit gsp.ro, Mihai Rotaru pare să fi încheiat definitiv relația de prietenie cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și îi solicită acestuia o sumă considerabilă de 300.000 de euro la Comisia de Disciplină a FRF. Patronul Universității Craiova nu îl absolvă pe tehnicianul care, în septembrie 2023, a părăsit echipa în favoarea ofertei financiare a clubului Al Taee.

RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf riscă să fie amendat

În luna septembrie a anului 2023, la scurt timp după ce a preluat conducerea echipei Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a primit o ofertă atrăgătoare din Arabia Saudită și a acceptat imediat. Clubul Al Taee i-a prezentat un contract irezistibil, iar antrenorul l-a informat pe Mihai Rotaru despre decizia sa de a părăsi echipa din Bănie.

Patronul Universității Craiova a fost neplăcut surprins de această decizie, însă nu a avut altă opțiune, deoarece Laurențiu Reghecampf i-a comunicat că va fi respectată plata clauzei de reziliere în sumă în valoare de 300.000 de euro.

„Am primit o cerere de reziliere cu plata clauzei”, a spus Mihai Rotaru atunci.

Laurențiu Reghecampf a preluat conducerea echipei Al Taee, care se află pe poziția a 16-a în clasamentul din Arabia Saudită. În ciuda noii sale poziții, antrenorul a neglijat să îi restituie banii lui Mihai Rotaru.

În luna noiembrie a anului 2023, omul de afaceri l-a avertizat public pe antrenor și i-a cerut să îi achite suma datorată, însă fără succes. Patronul Universității Craiova a decis să se adreseze Comisiei de Disciplină a FRF.

Conform sursei menționate mai sus, dosarul cu numărul 2/CD/2024 a fost examinat de către Comisie și încă se așteaptă la o decizie oficială. Totuși, există riscul ca Laurențiu Reghecampf să fie sancționat cu o amendă din partea FRF în cadrul acestui dosar.

Mihai Rotaru a rupt orice prietenie cu antrenorul

În timpul declarațiilor publice referitoare la neplata clauzei de reziliere de către Laurențiu Reghecampf, adică în luna noiembrie a anului trecut, Mihai Rotaru a dezvăluit că antrenorul mai are o altă datorie față de el, cu aproximativ suma de 500.000 de euro.

„Mă uit în cont mâine. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000. Nu am văzut banii, dacă îi primim anunțăm. Orice înțelegere juridică în România trebuie confirmată de justiție. Până în acest moment, Laurențiu Reghecampf a fost antrenorul Universității Craiova, de asta nu am făcut conferință de presă de prezentare a unui nou antrenor până acum. Am câștigat la comisii, cum să îl las? Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, spunea Mihai Rotaru atunci, potrivit Fanatik.

sursa:https://spynews.ro/sport/fotbal-intern/laurentiu-reghecampf-risca-sa-fie-amendat-mihai-rotaru-a-rupt-orice-prietenie-cu-el-de-ce-ii-cere-300000-de-euro-la-comisia-de-disciplina-a-frf-327072.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCaz şocant în Vâlcea. O femeie de 30 de ani a fost lovită cu pumnii în cap și înjunghiată de propriul iubit. În urma incidentului, bărbatul din Constanța s-a făcut nevăzut
Articolul următorAdrian Mititelu, ”traumatizat” de Mihai Rotaru: ”Nu pot să uit ce mi-a făcut. Am fost ca în filmele cu mafia”