Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu și Mihai Rotaru sunt gata de pacea istorică! Anunț șoc...

Adrian Mititelu și Mihai Rotaru sunt gata de pacea istorică! Anunț șoc făcut în direct: „I-l dau pe Bahassa și să mi-l dea pe Ivan”

422
0

Adrian Mititelu și Mihai Rotaru par că sunt gata de pacea istorică de la Craiova, în sensul că ambii iau în calcul să realizeze anumite transferuri de jucători între cele două rivale din oraș, Universitatea și FC U.

RECLAMĂ

Chiar dacă cei doi resping ferm scenariul fuziunii dintre cele două cluburi, înaintat recent în spațiul public de către primarul orașului, Lia Olguța Vasilescu, fiecare dintre cei doi susține că agreează fotbalul prestat de cealaltă echipă și, în plus, ambii își doresc anumiți jucători de la echipa rivală.

Adrian Mititelu și Mihai Rotaru ar putea pune în scenă în viitorul apropiat un schimb spectaculos de jucători

Dialogul de la distanță pe seama acestui subiect s-a produs în cursul zilei de miercuri, în direct la ProSport Live. Inițial, Mihai Rotaru a intrat prin legătură telefonică și, printre altele, i-a lăudat pe cei de la FC U Craiova pentru fotbalul prestat în ultimele etape, spunând chiar și că în trecutul apropiat a fost interesat de transferul lui Samuel Asamoah, mijlocașul defensiv togolez în vârstă de 29 de ani de la echipa patronată de Adrian Mititelu.La scurt timp, acesta din urmă a intrat de asemenea în direct prin legătură telefonică și, întrebat despre acest subiect, a dezvăluit că ar lua în calcul chiar un schimb de jucători cu omologul său de la Universitatea Craiova.

„Ce să zic? Și mie îmi place echipa CSU, are niște jucători foarte buni, îmi place Ivan, îmi place Mitriță. Uite, i-l dau pe Bahassa și să mi-l dea pe Ivan, ca să ridicăm puțin miza. Da, da, că am văzut că suporterilor de la CSU nu le place Ivan, că e slab, că e nu știu cum, mie îmi place Ivan. Eu aș face, aș merge pe Ivan.

Și așa Ivan, în 2013, când încă mai pâlpâia echipa mea și nu ieșise din scenă, trebuia să vină către noi, dar l-a deturnat Geolgău și l-a adus la nou înființata CSU, care între timp a devenit Universitatea Craiova. Vă dați seama cum e lumea asta?”, a spus Adrian Mititelu, la ProSport Live.

sursa:https://www.prosport.ro/video/prosport-live/adrian-mititelu-si-mihai-rotaru-sunt-gata-de-pacea-istorica-anunt-soc-facut-in-direct-i-l-dau-pe-bahassa-si-sa-mi-l-dea-pe-ivan-video-19823589

RECLAMĂ
Articolul precedentCraiova a câștigat, dar Cârțu n-a uitat! L-a băgat ”în ședință”: ”A jucat după ureche!”
Articolul următorFlorin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de polițiști: „Eu pot să vă dau în judecată”