Acasă Monden Florin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de polițiști: „Eu...

Florin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de polițiști: „Eu pot să vă dau în judecată”

502
0

Florin Salam a transmis un mesaj video după ce a plecat de la secția de poliție, acolo unde a fost condus de agenți după ce a fost luat de acasă cu mandat de aducere.Avem prima reacție a lui Florin Salam, după ce a dat explicații aproape patru ore, în fața procurorilor, în dosarul de înșelăciune.Manelistul spune că nu a fost până acum la audieri pentru că nu a fost citat la adresa corectă și nu-și mai amintește dacă a cântat sau nu la nunta pentru care a primit bani.

RECLAMĂ

Manelistul a fost ridicat de poliție în această dimineață și dus la Târgoviște pentru a da explicații.

„Toți ăștia care fac scenarii de genul ăsta vor pierde. Vor pierde, că n-au dovezi și se strică și cu Florin Salam și să se pun rău chiar și cu poliția, că pot să vă dau în judecată. Eu pot să vă dau în judecată pe ăștia care vreți să-mi pătați imaginea.”, a transmis manelistul, live, pe o platformă socială.

Denunțătorul lui Florin Salam susține că a fost înșelat cu mii de euro, în cea mai importantă zi a vieții lui

Un bărbat din Târgoviște i-a făcut plângere penală cunoscutului manelist Florin Salam, pe care îl acuză că l-a înșelat cu 5.500 de euro.

Denunțătorul lui Florin Salam a vorbit la Antena 3 CNN despre posibila înșelăciune făcută de Florin Salam.

„Eu am vrut doar să recuperez prejudiciul pe care i l-am dat lui Florin Salam. Este vorba de 5500 de euro. Banii aceștia au fost dați din 2020 până în 2021. 

Nu există un contract fizic pentru că eu știu că el nu face contract. La dosar sunt șase martori.

Am stabilit data nunții cu dânsul, am convorbirile între mine și cumnatul său, pe atunci manager. Sunt dovezi destule, zic eu. Toate dovezile au fost duse la Parchet. 

Nu mi-a răspuns niciodată de ce nu a mai venit, dar nu dăm de el”, a spus denunțătorul artistului, Laurențiu Bâțu.

sursa: https://www.antena3.ro/show/florin-salam-prima-reactie-saltat-politisti-700305.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAdrian Mititelu și Mihai Rotaru sunt gata de pacea istorică! Anunț șoc făcut în direct: „I-l dau pe Bahassa și să mi-l dea pe Ivan”
Articolul următorUn român s-a trezit cu proprire pe cont, după ce a criticat primăria dintr-o localitate din Vaslui pe Facebook. Tatăl său a fost bătut crunt de polițiști | ”A fost bătut până și-a făcut nevoile pe el”