Acasă STIRI SPORTIVE Craiova a câștigat, dar Cârțu n-a uitat! L-a băgat ”în ședință”: ”A...

Craiova a câștigat, dar Cârțu n-a uitat! L-a băgat ”în ședință”: ”A jucat după ureche!”

275
0

Sorin Cârțu l-a criticat pe Jovan Markovic

Sorin Cârțu, o legendă a Universității Craiova, a comentat și el pe seama victoriei reușite de echipa din Bănie, prima după cinci etape. În această perioadă, Craiova a pierdut trei meciuri (cu Hermannstadt, Farul și FCSB) și a reușit două remize (UTA Arad și Poli Iași).

RECLAMĂ

Deși Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-1, formația covăsneană a condus cu 1-0, grație reușitei semnate de Debeljuh în minutul 33, fază la care ”a contribuit” decisiv Jovan Markovic, jucătorul de 22 de ani al echipei din Bănie.

Jovan Markovic a restabilit ulterior egalitatea în minutul 45+2, dar Sorin Cârțu nu l-a uitat și a scos în evidență faptul că la golul primit de Craiova ”a jucat după ureche”.

”Când câștigi, le uiți pe astea care nu ți-au plăcut, se șterg din ele. Să spunem că nu mi-a plăcut cum au primit primul gol… Pentru că Markovic acolo a fost indisciplinat. El, într-un fel, în tot jocul a fost și înger și demon, ca să folosim așa o sintagmă… Pentru că a contribuit decisiv la golul pe care l-a înscris Sepsi, a jucat acea fază după ureche.

În toate cărțile de specialitate se spune, și sunt convins că toți antrenorii cer acest lucru, ca în anumite zone de teren să te exprimi cu mijloacele tehnice respective. Deci tu dacă ai venit în zona de 30 de metri proprie, în treimea proprie, în momentul în care ești cu spatele la direcția de joc, trebuie să joci obligatoriu cu cel care este cu fața.

El a preluat o dată balonul, a doua oară când a preluat a făcut-o iar prost… El a doua oară când atingea mingea trebuia să o joace, a avut niște soluții, chiar doi oameni avea cu care să joace”, a spus Sorin Cârțu pentru Fanatik.

  • 128 de meciuri a jucat Markovic pentru Craiova, perioadă în care a marcat 27 de goluri și a pasat decisiv de 11 ori.
  • Contractul său cu Universitatea Craiova expiră în vara acestui an.
  • sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/craiova-a-castigat-dar-cartu-n-a-uitat-l-a-bagat-in-sedinta-a-jucat-dupa-ureche-2809207

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru a spus obiectivul Universității Craiova
Articolul următorAdrian Mititelu și Mihai Rotaru sunt gata de pacea istorică! Anunț șoc făcut în direct: „I-l dau pe Bahassa și să mi-l dea pe Ivan”