Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi...

Adrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova

342
0

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a apărut în tribunele stadionului din Craiova, la partida cu Farul Constanța, cu un tricou pe care era imprimată ceea ce ar putea fi noua siglă a clubului pe care îl conduce. 

RECLAMĂ

FCU Craiova a pierdut la Înalta Curte dreptul de a se mai asocia cu numele și palmaresul echipei istorice a Universității Craiova și va fi nevoită să își schimbe numele și sigla cu leul, dacă nu va avea câștig de cauză nici la recursul formulat zilele trecute. 

Iar Adrian Mititelu, patronul echipei, a dat indicii în legătură cu ceea ce ar putea fi noua siglă a clubului din Bănie. Adrian Mititelu a purtat un tricou și o șapcă pe care erau imprimate combinațiile de litere „FCU”, acronimul conținut și de noua denumire a societății, FCU 1948 Fotbal Club Craiova SA . Literele sunt așezate una peste alta, „U”-ul fiind cel care iese în evidență. În alcătuirea a ceea ce ar putea fi noua siglă a clubului, Adrian Mititelu pare să se fi inspirat din străinătate, de la cluburi precum Real Madrid, Inter Milano sau Lausanne. Aceste formații au logo-uri construite cu litere într-un stil asemănător. 

La meciul cu Farul, jucătorii lui FCU Craiova au avut pe piept sigla cu leul 

Dacă Adrian Mititelu s-ar fi afișat cu posibila viitoare siglă a echipei în tribunele stadionului din Craiova, lucrurile în teren au stat altfel. Echipa pregătită de cuplul Dan Vasilică – Florin Drăgan a apărut la meciul cu Farul Constanța în echipamentele pe care încă este imprimată vechea siglă, cea cu leul. 

Adrian Mititelu: „Noul nume al echipei va fi FC U 1948 Fotbal Club Craiova SA”

Pe data de 22 august, Adrian Mititelu anunța că noul nume al echipei va fi FC U 1948 Fotbal Club Craiova SA. Chiar dacă în trecut acesta se gândise și la denumirea de Oltenia Craiova. 

„Nu mai avem galerie. Suntem o echipă mai puțin importantă din acest punct de vedere. Nu mai avem fani care să susțină echipa din peluză. Numele este în curs de schimbare, știți care este numele? FC U 1948 Fotbal Club Craiova SA.

Au fost discuții, au fost idei… Și acum m-am grăbit puțin cu schimbarea numelui. Noi eram cunoscuți drept FC U, dar în acte eram U Craiova 48.

Cu toate astea, toată lumea ne spunea FC U Craiova 48, nu? Deci, practic, eu am rectificat și am făcut numele sub care suntem cel mai mult cunoscuți. Să nu mai creăm probleme.

Cei de la CSU s-au luat după noi și se numesc oficial Craiova 48 Club Sportiv S.A.”, a precizat Adrian Mititelu, conform Prosport.

sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/adrian-mititelu-fcu-craiova-sigla-superliga-710084.html

RECLAMĂ
Articolul precedentA intrat pe scenă cu lenjeria la vedere. Spectatorii din faţă, uluiţi de …
Articolul următorCe a provocat explozia de la Crevedia? Un angajat al stației GPL face noi dezvăluiri șocante: ”Luase foc înainte de asta”