Acasă Stiri Ce a provocat explozia de la Crevedia? Un angajat al stației GPL...

Ce a provocat explozia de la Crevedia? Un angajat al stației GPL face noi dezvăluiri șocante: ”Luase foc înainte de asta”

263
0

Explozia de la Crevedia nu ar fi fost provocată de o țigară aprinsă, așa cum bănuiește multă lume în frunte cu liderul DSU Raed Arafat.

RECLAMĂ

”Din ce am înţeles, cel puţin, a apărut o sursă de foc când ei transvazau ilegal între două maşini GPL-ul. Ce se înţelege este că probabil a fost o ţigară. Eroarea, clar că e eroare umană”, transmitea Raed Arafat în urmă cu mai multe zile, lăsând să se înțeleagă că tragedia a fost provocată cel mai probabil de un muncitor care fuma în preajma bombei cu gaz.

Ce a provocat explozia de la Crevedia?

Doar că, potrivit unui reportaj cu camera ascunsă marca Observatornews.ro, adevărul ar putea fi cu totul altul. Fără să știe că este filmat, un angajat al companiei GLP a povestit cum a fost la locul faptei cu câteva minute înainte de prima explozie, însă a fugit la timp pentru că a intuit că va urma un dezastru.

Practic, angajatul GPL neagă cu vehemență că cineva ar fi aprins o țigară, pentru că nimeni nu ar fi fost atât de inconștient, însă lasă să se înțeleagă că au existat probleme la o roată a unui camion, care era încinsă sau ”înfrânată”. Așadar, cel mai probabil asta a produs prima explozie de la Crevedia.

”Nu există. Nu fuma nimeni. Deci nu fuma nimeni. A venit şoferul cu probleme la o roată. Cu o roată înfrânată, încinsă, nu ştiu cum a zis. Eu i-am băgat în curte şi a vorbit cu altcineva, cu alt şofer. Ce au făcut ei acolo, eu nu ştiu. Eu aveam grijă de curte”, a dezvăluit muncitorul, care a mărturisit că stația GPL luase foc înainte de explozie, astfel că a avut timp să fugă, evident speriat de ce va urma.

”Luase foc înainte să explodeze. Vorbiţi cu şefii. Nu e vina mea. Eu sunt un simplu angajat. Ce s-a întâmplat acolo… Şefii ştiu ce s-a întâmplat. Doldurea Ionuţ. Eu pe el îl ştiu de şef, atât”, a transmis muncitorul, care a dorit să rămână anonim, însă nu s-a gândit că este filmat cu camera ascunsă.

Individul este fericit că a scăpat cu viața și îi mulțumește mereu lui Dumnezeu pentru acest lucru. Colegul său, șoferul Luigi Pascociu, a fost a patra victimă a exploziei după ce a murit la Spitalul Floreasca din Capitala. “Oameni care au ars! Uite oameni arşi! Arşi de vii, frate! El lucra ca şi şofer la firma aceasta! Era unul dintre şoferii din cisterne“, transmite Marius Pascociu, vărul victimei.

Bărbatul a murit din cauza suflului exploziei, fiind ars aproape în totalitate, astfel că medicii nu au putut să-i salveze viața, deși a zăcut în spital câteva zile. “Eu l-am văzut plecând de acolo pe picioarele lui şi am zis: Bă, nu are cum să moară! L-am văzut pe filmare. Cum stătea pe targă, aştepta elicopterul SMURD să vină!”, a adăugat Marius Pascociu.

Luigi muncea pentru firma FLAGAS de mai bine de trei ani. Originar din Râmnicu Sărat, bărbatul alimenta cu gaz stațiile din mai multe zone din țară, iar rudele spun că nu era pentru prima oară când acesta descărca gaz la ”bomba cu ceas” din Crevedia. Momentan mai sunt 15 pacienți internați în spitalele din București și alți 12 în străinătate, dintre care 6 în stare gravă.“Ştiam că de multe ori s-a dus să descarce acolo. Descărca în depozit că avea depozitul ăla acolo! Nu am ştiut niciodată că ce se petrece acolo sau că, de fapt, aia ar fi fost o staţie închisă. Probabil că nici ei nu ştiau despre treaba asta, ce să zic?!”, a completat vărul victimei, vizibil afectat de această tragedie.

sursa:https://www.fanatik.ro/ce-a-provocat-explozia-de-la-crevedia-un-angajat-al-statiei-gpl-face-noi-dezvaluiri-socante-luase-foc-inainte-de-asta-20476067?utm_term=Autofeed&utm_campaign=ECBF&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3WKzvZ1ABXB63naN-eF77Ce4cZM41RofKx8aIOrvmY0UsmSdmwOC8FOeE#Echobox=1693850624

RECLAMĂ
Articolul precedentAdrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova
Articolul următorAcest bărbat a fost suprins în gara din Iași cu un trandafir în mână. Cu i l-a oferit. Gestul său a stârnit emoție