Home Stiri Adolescentă de 15 ani, înjunghiată de iubit. Tânărul de 18 ani nu...

Adolescentă de 15 ani, înjunghiată de iubit. Tânărul de 18 ani nu ar fi acceptat că fata voia să-l părăsească

171
0
loading...

O adolescentă de 15 ani din localitatea Epureni, județul Vaslui, a fost la doar un pas de moarte, după ce a fost înjunghiată de iubitul ei. Tânărul de 18 ani a ajuns la un asfel de gest, deoarece nu ar fi acceptat că fata voia să-l părăsească.Potrivit observatornews.ro, o adolescentă de 15 ani din localitatea Epureni a fost la doar un pas de moarte, după ce a fost înjunghiată de iubitul ei gelos. Tânărul de 18 ani a ajuns la un asfel de gest, deoarece nu ar fi acceptat că fata voia să-l părăsească.

loading...

Adolescentă de 15 ani din Vaslui, înjunghiată de iubit

Adolescenta de 15 ani din Vaslui a coborât din autobuzul care o ducea acasă, plecând de la școală. Când s-a dat jos din autobuz, iubitul ei de 18 ani din localitatea Suletea, județul Vaslui, a oprit-o pe tânără. Adolescentul era tensionat, având asupra lui un briceag. Potrivit martorilor, tânăra nu a vrut să vorbească cu el, iar acesta ar fi urmărit-o mai bine de un kilometru.

După mai mult timp în care a alergat, fata a obosit și s-ar fi oprit. În momentul în care s-a oprit, băiatul a prins-o şi a înjunghiat-o cu briceagul de trei ori în spate. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar agresorul în vârstă de 18 ani a fost dus în faţa magistraţilor din Bârlad.

Tânărul de 18 ani nu ar fi acceptat că fata voia să-l părăsească

Fata de 15 ani și băiatul de 18 ani avea o relație împreună, însă în acel moment, tânăra ar fi decis să-l părăsească, să pună capăt relației. Acest lucru l-a supărat pe iubitul ei care din cauza geloziei a înjunghiat-o. Pentru că băiatul nu a acceptat să fie refuzat şi pentru că fata de 15 ani a insista asupra despărţirii tânărul a atacat-o.

Agresorul fetei a primit mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu un apel la Tribunalul din Vaslui.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/adolescenta-de-15-ani-injunghiata-de-iubit-tanarul-de-18-ani-nu-ar-fi-acceptat-ca-fata-voia-sal-paraseasca-282170.html

loading...