Acasă Stiri Investiții fără cap, în Craiova. Un loc de joacă pentru copii a...

Investiții fără cap, în Craiova. Un loc de joacă pentru copii a fost pavat cu piatră spartă, în loc de tartan!

96
0

Autoritățile din municipiul Craiova s-au gândit că actuala generație de copii nu mai este „ca pe vremea lui Ceaușescu”, atunci când mai toți aveau julituri în coate și genunchi mai tot timpul. Așa că, au asfaltat un loc de joacă „asfaltat” piatră spartă, în loc de tartan.

RECLAMĂ

Un craiovean reclamă faptul că în cartierul Brazda lui Novac, copiii care merg în locul de joacă riscă să se accidenteze din cauza pietrei concasate care a fost pusă aici.

Părinții nemulțumiți de această stare au tot făcut sesizări la primărie. Spațiul este unul generos ca întindere, pentru un loc de joacă din imediata vecinătate a blocurilor și autoritățile trebuie să-i dea atenția cuvenită. Din păcate, este văduvit de cele mai elementare îmbunătățiri.

Mobilierul şi echipamentele de joacă sunt vechi şi sărăcăcioase, excepţie făcând toboganul. Părinţii spun că acesta a fost amplasat aici anul trecut. Tot atunci a fost împrăștiată în incinta locului de joacă şi piatra concasată.

Părinţii au făcut sesizări la primărie, au sunat la telefonul cetăţeanului, dar nici un rezultat.

 Micuţii care vin aici merg prin praf şi piatra colţuroasă, aşezată în jurul celor câteva echipamente de joacă. Acest loc de joacă nu a mai beneficiat de mult timp de îngrijire corespunzătoare. Leagănele și băncile trebuie înlocuite deoarece sunt stricate și nu mai pot fi folosite de către copii. Nici măcar un coș de gunoi nu există. Singurele elemente de noutate sunt toboganul şi gărduleţul multicolor care împrejmuieşte locul de joacă.

SURSA:https://www.realitatea.net/stiri/actual/investitii-fara-cap-in-craiova-un-loc-de-joaca-pentru-copii-a-fost-pavat-cu-piatra-sparta-in-loc-de-tartan-foto_6620149c9eafba645e4c7d84

RECLAMĂ
Articolul precedentExplozie neurmată de incendiu la un bloc din Craiova: O persoană a MURIT! S-a prăbușit o parte a etajului 1
Articolul următorCastranova continuă modernizarea