Acasă Stiri Explozie neurmată de incendiu la un bloc din Craiova: O persoană a...

Explozie neurmată de incendiu la un bloc din Craiova: O persoană a MURIT! S-a prăbușit o parte a etajului 1

75
0

O explozie neurmată de incendiu a avut loc la un bloc (P+1), din municipiul Craiova, miercuri seara, a anunțat ISU Dolj. Din primele informații, doua victime au fost transportate la spital, iar o persoană a decedat. Explozia s-a produs pe Strada Albinelor.

RECLAMĂ

În urma evenimentului, s-a prăbușit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție* care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

În aceste momente, acționează: 1 autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, 1 container multirisc, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe aparținând SAJ.Din informațiile primite la acest moment, în urma deflagrației 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconștientă .

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

SURSA: https://www.realitatea.net/stiri/actual/explozie-neurmata-de-incendiu-la-un-bloc-din-craiova-o-persoana-a-murit-sa-prabusit-o-parte-a-etajului-1_662025612518dd45a110e6a7

RECLAMĂ
Articolul precedentCandidat la primărie, bătut cu biciul de fratele edilului, sub ochii polițiștilor
Articolul următorInvestiții fără cap, în Craiova. Un loc de joacă pentru copii a fost pavat cu piatră spartă, în loc de tartan!