Home Stiri Doi tineri din Baia Mare au furat o mașină și au intrat...

Doi tineri din Baia Mare au furat o mașină și au intrat cu ea într-un stâlp. Amândoi erau drogați și au transmis totul LIVE

123
0
loading...

Dornici de o aventură de neuitat, doi tineri din Baia Mare au furat un autoturism. Unul dintre ei s-a urcat la volan, însă la scurt timp au intrat cu mașina direct într-un stâlp. Cei doi tineri au consumat înainte substanțe interzise de lege. Au transmis întreaga lor ”aventură” LIVE, pe rețelele de socializare.

loading...

Doi tineri din Baia Mare au furat un autoturism și au intrat cu el direct într-un stâlp. Se pare că mașina era a unui amic, însă unul dintre cei doi tineri care au furat-o și-a uitat hanoracul în interiorul autoturismului.

Doi tineri din Baia Mare au furat o mașină și au intrat cu ea într-un stâlp

A decis să meargă și să își ia hanoracul din mașină, însă în drum spre autoturism s-a întâlnit cu un alt prieten de-al său. Fără să se gândească prea mult la consecințe, acesta a luat cheile şi s-a urcat la volan.

Amândoi se aflau în autoturism și au pornit la drum. Mai mult decât atât, amândoi au consumat înainte de a se urca în mașină substanțe interzise de lege. Chiar și așa, au ieşit la plimbare pe străzile din oraş.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat într-un stâlp, moment în care s-a terminat și cursa lor.

Cum se simt acum cei doi tineri

Cel care s-a urcat la volan s-a ales cu răni destul de grave în urma impactului violent. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor și au decis ca șoferul să fie transportat la spital.

Pe de altă parte, pasagerul s-a ales doar cu câteva zgârieturi minore. A fost dus la secția de poliție, pentru a da explicații.

Cei doi au făcut un live pe Facebook, prin care l-au anunţat pe proprietarul maşinii despre accident, potrivit Observator.ro.

Vă pup și vă iubesc”, au spus cei doi în videoclip.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/doi-tineri-din-baia-mare-au-furat-o-masina-si-au-intrat-cu-ea-intrun-stalp-amandoi-erau-drogati-si-au-transmis-totul-live-foto-282169.html

loading...