Acasă Monden Viorel Lis, supărat pe Irinel Columbeanu. Totul a pornit de la Oana

Viorel Lis, supărat pe Irinel Columbeanu. Totul a pornit de la Oana

446
0

Viorel Lis nu deplânge deloc soarta lui Irinel Columbeanu și spune că nu i se pare normal ca oamenii să ajute un fost milionar ce, din cauza viciilor avute, și-a pierdut toți banii.

RECLAMĂ

Viorel Lis s-a arătat vizibil deranjat după ce a aflat că soția lui, Oana Lis, a stat chiar și de vorbă cu Irinel Columbeanu și a luat-o pe aceasta la rost, în timpul unui interviu în direct.

Viorel Lis, atac la adresa lui Irinel Columbeanu

Chiar dacă inițial a abordat situația cu ironie, sugerând că nu este afectat de interacțiunile dintre soția sa și Irinel Columbeanu, fostul edil și-a modificat atitudinea după ce a descoperit că Oana a vorbit și la telefon cu fostul soț al Monicăi Gabor.

„Mi-e frică de mor”, a spus Viorel Lis cu referire la glumele din online potrivit cărora Irinel Columbeanu și Oana Lis ar vrea să meargă la munte împreună.

 În replică, soția fostului edil a spus că a fost foarte impresionată de situația în care a ajuns fostul milionar de la Izvorani, așa că au stat de vorbă de telefon.

„Am grijă de unul, nu pot să am grijă de doi. Pe mine m-a impresionat situația domnului Irinel și am vorbit cu el la telefon”, a declarat Oana Lis.„De ce? De ce, mă, de ce?”, a fost replica tăioasă a lui Viorel Lis.

Fostul edil nu e de acord ca oamenii să-i acorde ajutor fostului milionar

Viorel Lis a exprimat dezaprobarea sa față de faptul că fostul milionar primește acum ajutor din partea altor persoane, subliniind că Irinel a avut o putere financiară considerabilă pe care a pierdut-o din cauza „viciului” său principal, și anume, relațiile cu femeile.

„Pentru că a avut bani grămadă și nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea?”, a transmis fostul edil.

„S-a ofticat Viorel”, a remarcat soția sa imediat după, potrivit wowbiz.ro.Irinel Columbeanu se află de câteva luni într-un azil de bătrâni. Fostul milionar s-a plâns adesea că nu are bani din ce să-l plătească, dar a primit mult ajutor de la oamenii care-l apreciază, inclusiv de la Mr. Pink și fiica sa, Irinuca.

sursa:https://evz.ro/viorel-lis-suparat-pe-irinel-columbeanu-totul-a-pornit-de-la-oana.html?utm_source=bianca&utm_medium=social&fbclid=IwAR37_d9tcrO-0w5ea4iL1q-Qvn1fziPZyfuSNngaNUDLu_VgQH5eCpxF-hY

RECLAMĂ
Articolul precedent„Eu mă cunosc cu soțul meu de la 16 ani. Am zis că e drăguț și că nu se uită el la mine.” Nicole Cherry, despre prima întâlnire pe care a avut-o cu soțul său! Ce diferență de vârstă e între ei?
Articolul următorSăptămâna Verde continua la Liceul Teologic Adventist din Craiova