Acasă Monden „Eu mă cunosc cu soțul meu de la 16 ani. Am zis...

„Eu mă cunosc cu soțul meu de la 16 ani. Am zis că e drăguț și că nu se uită el la mine.” Nicole Cherry, despre prima întâlnire pe care a avut-o cu soțul său! Ce diferență de vârstă e între ei?

419
0

Nicole Cherry a povestit despre prima întâlnire pe care a avut-o cu soțul său.

RECLAMĂ

Nicole Cherry, la vârsta de doar 25 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista are o carieră de succes și o familie minunată, pe care a construit-o alături de soțul său, Florin Popa. Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au devenit părinți în urmă cu 3 ani, atunci când artista a adus pe lume o fetiță.Invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, Nicole Cherry a povestit cum l-a cunoscut pe soțul său.

Cum l-a cunoscut Nicole Cherry pe soțul său?

Artista și soțul său se cunosc de mai bine de 9 ani, de pe vremea în care Nicole era o adolescentă, iar Florin un tânăr de 24 de ani, între cei doi fiind o diferență de vârsta de 8 ani.

Nicole Cherry a ajuns să îl cunoască pe soțul său prin intermediul tatăl lui, la vremea respectivă Florin lucrând la un service de telefoane.

„Tata a zis că se duce să îmi schimbe telefonul, apăruse telefon nou. Să vadă cum îi combină pe băieții ăia, să facă o postare că sunt eu Nicole Cherry. Eu mă cunosc cu soțul meu de la 16 ani. Stă o jumătate de oră. M-am gândit că iar pierdem câte o oră că eu stau în mașină și nu m-am dus pentru că știam cum îi ia pe toți și le zice că fata lui e celebră. La un moment dat m-a sunat și zice: „Tată, vino repede aici că oamenii ăștia nu mă cred că tu ești fata mea. Vino te rog un pic să vadă aici, să combinăm și noi ceva.” Mă duc acolo, îl văd pe al meu ca într-un film, un cadru din ăla de film în care e în slow motion și apare el, își dă părul. Fix așa a fost la noi. Am zis că e drăguț și că nu se uită el la mine, fiind 8 ani diferență între noi. Mi-am pierdut gândul de acolo, dar îmi plăcea așa de el. La un moment dat mi-am lăsat telefonul acolo și nu a mai răspuns Florin vreo săptămână. Telefonul meu rămăsese acolo. Mă gândeam că băiatul ăsta a rămas cu telefonul meu, ce face, mi-l fură? Florin răspundea greu la telefon, acum nu o mai face .”, a povestit Nicole Cherry.

sursa:https://www.kfetele.ro/eu-ma-cunosc-cu-sotul-meu-de-la-16-ani-am-zis-ca-e-dragut-si-ca-nu-se-uita-el-la-mine-nicole-cherry-despre-prima-intalnire-pe-care-a-avut-o-cu-sotul-sau-ce-diferenta-de-varsta-e-intre-ei-20385686?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/eu-ma-cunosc-cu-sotul-meu-de-la-16-ani-am-zis-ca-e-dragut-si-ca-nu-se-uita-el-la-mine-nicole-cherry-despre-prima-intalnire-pe-care-a-avut-o-cu-sotul-sau-ce-diferenta-de-varsta-e-intre-ei-20385686&fbclid=IwAR2ZFBEl_fh1wWS4u1MYMZCrVB_u3YDdRF9jsSkGaX-PGhq7z3SarbnlyX8

RECLAMĂ
Articolul precedent„Tata avea ureche muzicală extraordinară. A vrut să se facă călugăr, înainte să o cunoască pe mama. Făcea cor cu noi acasă, cu 6 copii.” Irina Loghin, mărturisiri emoționante despre părinții săi
Articolul următorViorel Lis, supărat pe Irinel Columbeanu. Totul a pornit de la Oana