Home Monden Victor Slav a luat decizia: “Divorţez! Bianca e viitoarea mea FOSTĂ SOŢIE!”

Victor Slav a luat decizia: “Divorţez! Bianca e viitoarea mea FOSTĂ SOŢIE!”

439
0
loading...

Victor Slav a comentat stirile ultimelor zile, zile pe care sotia lui le-a petrecut in capitala Frantei. prezentatorul Pro Tv a refuzat să comenteze escapada cu Adrian Cristea, dar a anunţat că va divorţa de Bianca Drăguşanu.

loading...
loading...

Dupa un weekend de vis la Paris, in compania fotbalistului Adrian Cristea, Bianca Dragusanu s-a intors in Romania si a refuzat sa faca declaratii despre ce s-a intamplat acolo, rezumandu-se sa spuna ca a fost doar o coincidenta ca fostul ei iubit a fost in “Orasul indragostitilor”. Victor Slav a anunţat însă, la Pro TV, că va divorţa de Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu, primele declaraţii, SCANDALUL ia amploare: “Toţi oamenii greşesc…”

“Daca stiu ca a fost cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Sarbatorile impreuna, ca o familie. Eu asta stiu. Joi nu a mai fost acasa. Am banuit ca a plecat undeva, nu in Bucuresti, nu in Romania. Mi-a dat de inteles ca pleaca cu niste prietene, poate in Dubai. Nu am stiut unde. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am fost ingrijorat. Am vazut ca posteaza pe FAcebook, deci m-am linistit. Am vorbit pe WhatsApp. Mi-am dat seama ca e cu cineva si ca nu poate sa raspunda”, a spus Victor Slav.

“Imi doresc o familie linistita, copii. Se pare ca nu putem noi doi. Nu e un capat de tara. Am crezut ca putem, dar nu se poate. Vorbesc despre viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat si unde. Atata timp cat sotul nu stie de tine e suficient. Eu am sa divortez! Sunt un om demn, nu am vorbit urat despre fostele mele relatii, nu o sa vorbesc asa despre fosta mea sotie”, a explicat el.

“Imi doresc ca toate persoanele care sunt implicate in aceasta poveste sa fie linistite, sa isi gaseasca linistea cu cine cred de cuvinta. Sunt sincer, am iubit-o si o iubesc. Sunt stapan pe mine, sunt lucid. Nu pun accent ca a plecat. Imi asum aceasta decizie. Nu sunt las”, a punctat Slav.

Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluiaşi document, în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.

CITEŞTE ŞI: Semne de divorţ? Decizie neaşteptată luată de Bianca Drăguşanu

La rândul ei, designerul Sonia Trifan spune că nu a crezut niciodată în relaţia Biancăi cu Victor Slav. “Am lucrat o perioadă cu Bianca. Am crezut foarte mult în relaţia ei cu fotbalistul Cristea şi mi se părea că formau un cuplu potrivit. Erau îndrăgostiţi şi am crezut că se va căsători cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipă în relaţia Biancăi cu Victor“, a declarat la România TV Sonia Trifan.

De fiecare dată când mă gândesc la Bianca, mă gândesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine şi de fiecare dată consider că ce a făcut este pentru imagine şi pentru bani în plus“, a mai adăugat Sonia Trifan.

Jocurile de imagine pe care le face Bianca Drăguşanu îi pot crea probleme, spun psihologii. “Această doamnă mediatizată a căpătat o doză de narcisim. O persoană cu această înclinaţie întâmpină dificultăţi. Această dependenţă de presa îi afectează şi personalitatea”, a explicat psihologul Ilie Marinescu. sursa: romaniatv.net

loading...
loading...