Home Monden Bianca Dragusanu a recunoscut! “Imi pare rau ca m-am intalnit cu Cristea...

Bianca Dragusanu a recunoscut! “Imi pare rau ca m-am intalnit cu Cristea la Paris, am crezut ca Victor nu o sa afle”

345
0
loading...
Bianca Dragusanu a recunoscut ca s-a intalnit cu Adrian Cristea la Paris, asa cum presa a dezvaluit. Bianca Dragusanu i s-a confesat unui prieten, care este moderator la o emisiune de la Antena 1. Ea a recunoscut ca s-a intalnit cu Adrian Cristea la Paris, dar vrea sa isi salveze casnicia.

“In urma cu cateva minute, am vorbit cu ea si la inceput mi-a spus ca a fost atrasa intr-o capcana de-a lui Cristea. O aberatie. I-am spus ca nu o mai crede nimeni. Nu avea cum Adi Cristea sa plece pur si simplu la Paris crezand ca o sa o intalneasca din greseala. I-am spus ca nimeni nu o sa mai creada si sa nu mai mearga pe ideea asta. Usor, usor, mi-a spus cum stau lucrurile. M-a rugat sa fac public acest lucru. Ea o sa apara joi, acum vrea sa isi salveze casnicia. Isi reproseaza si ii pare rau ca i-a dat apa la moara lui Cristea inainte si dupa casatorie. Au fost discutii intre ei crezand ca sunt prieteni. A raspuns la niste flirturi nevinovate si ca ii pare rau ca s-au intalnit la Paris, sperand ca Victor nu o sa afle. O sa dea un comunicat pe aceasta tema. Am inteles ca Victor va anunta ca va divorta. Bianca incearca sa isi salveze casnicia. Au vorbit pana la 5 dimineata la telefon. Toata noaptea au stat pe telefon. Pana la urma totul este o caterinca. Eu o cunosc pe Bianca“, a spus moderatorul.

loading...

“Ea mi-a spus ca nu vrea o relatie cu Adrian Cristea, ca nu il poate suferi. Eu ma intreb, cum poti sa te duci la Paris atunci ca sa te vezi cu el?”, a mai spus moderatorul. sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...