Acasă Monden Viață de noapte pe sistemul Daniela Crudu! S-a distrat cu iubitul și...

Viață de noapte pe sistemul Daniela Crudu! S-a distrat cu iubitul și s-a unduit pe ritmul muzicii, fără să-i pese de aglomerație 

348
0

Distracția începe noaptea pentru Daniela Crudu! Pentru cei care se întreabă cum arată o zi (sau mai bine zis, o seară) pentru fosta asistentă TV, noi vă zicem asta: fix așa cum v-ați aștepta. Multă voie bună și aceeași energie cu care ne-a obișnuit. Doar că de această dată, paparazzii au surprins-o alături de iubit și de amici.

RECLAMĂ
  • Cruduța a fost însoțită de Cristi Zanfir și de Giorgiana Constantin.
  • Multă voie bună și multă energie, așa cum numai ea știe!

Pandemia nu o sperie pe Cruduța, care se se pricepe de minune să transforme absolut orice într-o distracție. Bruneta și-a luat iubitul de mânuță, pe Cristi Zanfir, și au plecat împreună în centrul vechi.

Nu au fost singuri, ci însoțiți de alți prieteni, printre care s-a numărat și nimeni alta decât Giorgiana Constantin.

Deci, avem de la bun început rețeta pentru o seară de pomină. Cum au decurs lucrurile? Haideți să ne uităm pe imagini și să tragem concluziile!

Daniela Crudu, distracție cu iubitul și Giorgiana Constantin

Tinerii puși pe nebunii și-au dat întâlnire în Centrul Vechi, într-o perioadă a zilei în care pare că era destul de multă zumzătaie pe străzile din București. Au luat cina, bucurându-și papilele gustative, și și-au „asortat” preparatele cu multe, multe pahare de vin.

Cu paharele de vin în mână și cu țigara în alta, Daniela, Cristi, Giorgiana și ceilalți amici au continuat conversațiile cu același spirit energic. Cruduța nu avea deloc de stare, așa că nu s-a sfiit din a se înghionti, a se îmbrățișa și a se tachina cu prietenii ei. Ba chiar la un moment dat, cuprinsă de sunetul muzicii, a început să danseze chiar în fața restaurantului!

Sursa: spynews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentFemeia care face zeci de mii de dolari cu un fetiş bizar. Oamenii plătesc 300 $ ca să-i lingă picioarele
Articolul următorRecord de infecții cu coronavirus. România depășește pragul critic de 2.000 de îmbolnăviri în 24 de ore