Home Monden Valentin și Codruța Sanfira, pregătiți pentru un copil?! Ce spun cei doi...

Valentin și Codruța Sanfira, pregătiți pentru un copil?! Ce spun cei doi cântăreți despre acest pas: “Când e să…”

83
0
loading...

Valentin și Codruța Sanfira trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, astfel că toți cei care-i urmăresc și îndrăgesc sunt curioși când trec la următorul pas, și anume un copil. Iată ce au declarat cei doi cântăreți despre acest mare eveniment din viața lor! Sunt sau nu pregătiți să devină părinți?!

loading...
loading...

Codruța și Valentin Sanfira formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, astfel că după ce și-au unit destinele, toată lumea se întreabă când trec la următorul nivel.

Codruța și Valentin Sanfira, pregătiți să devină părinți pentru prima dată?

Codruța și Valentin Sanfira trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani, astfel că întrbarea care stă acum pe buzele tuturor este când o să apară un copil în viața lor. Ce-i drept, cei doi cântăreți primesc aproape zilnic această întrebare, astfel că recent, în cadrul unei emsiuni TV, au oferit declarații despre acest aspect.

Mai concret, atât Codruța, cât și Valentin Sanfira, au explicat că ei sunt pregătiți pentru rolul de părinți, însă nu au de unde să știe când o să vină un copil în familia lor, fiindcă nu se axează pe acest lucru momentan.

“Toată lumea ne întreabăm, dar nu știm. Eu cred că răspunsul la această întrebare este cand o vrea Dumnezeu. Cand e sa fie, e. Nu tine de noi, nu ne focusam momentan pe acest aspect, dar nu avem de unde sa stim când se intamplă. (…)”, a povestit Codruța și Valentin Sanfira în cadrul unei emsiuniu TV.

Codruța și Valentin Sanfira, pregătiri pentru nuntă

Valentin Sanfira a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit în căsătorie pe Codruța, fiind chiar în vacanță pe atunci, într-un cadru destul de romantic, așa cum chiar ei au povestit în cadrul unei emsiuni.

Ei bine, după acest pas, a venit, bineînțeles, cununia civilă care a avut loc în aer liber, la un cort, într-o locație selecta din Snagov, cu un peisaj feeric. Din nefericire, au fost nevoiți să amâne nunta în adevăratul sens al cuvântului, asta din cauza pandemiei, însă acum sunt în toi cu pregătirile, pregătindu-se pentru marele și faimosul eveniment din viața lor.

sursa https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/valentin-si-codruta-sanfira-pregatiti-pentru-un-copil-ce-spun-cei-doi-cantareti-despre-acest-pas-cand-e-sa-278645.html

loading...
loading...