Home Stiri O tânără a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Trupul...

O tânără a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Trupul neînsuflețit a fost înfășurat într-un covor şi aruncat într-o pădure

393
0
loading...

Emily Rogers, o tânără mamă, în vârstă de 23 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Trupul neîsuflețit a fost înfășurat într-un covor și aruncat într-o pădure. Bărbatul vinovat a fost arestat de oamenii legii și riscă să fie condamnat la 60 de ani de închisoare pentru crimă.Emily Rogers, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei iubit, Nicholas Mazten. Bărbatul a fost arestat, după ce au apărut mai multe înregistrări cu el în timp ce mișca un cadavru.

loading...
loading...

O tânără a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit

Cei doi aveau împreună un copil în vârstă de un an. Nicholas Mazten este acuzat de omucidere de gradul I, ar și de ascunderea cadavrului. În apărarea lui, bărbatul le-a spus anchetatorilor că pe imaginile surprinse nu era un trup neînsuflețit, ci o păpușă imensă. Cu toate astea, el nu a vrut să le spună polițiștilor unde se află jucăria.

Tânăra mama a fost văzută ultima oară pe data de 26 aprilie, iar pe data de 28 a fost dată dispărută, după ce un prieten nu a reușit să ia legătura cu ea. Cadavrul lui Emily a fost descoperit săptămâna trecută într-o pădure. După ce a fost ucisă, femeia a fost înfășurată într-un covor și lăsată sub un pom de Crăciun.

Bărbatul i-a povestit unui prieten despre crimă

Nicholas Mazten i-ar fi povestit unui prieten că a rănit-o și i-a rupt gâtul tinerei, iar apoi a ucis-o în urma unei discuții în contradictoriu. Medicii s-au ocupat de examinări, iar potrivit autopsiei, Emily a murit prub asfixiere.

Bărbatul riscă să fie condamnat la 60 de ani de închisoare pentru oribila faptă pe care a comis-o, iar în aceste momente este reținut de oamenii legii pe o cauțiune în valoare de 500.000 de dolari.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-tanara-a-fost-ucisa-cu-sange-rece-de-fostul-iubit-trupul-neinsufletit-a-fost-infasurat-intrun-covor-si-aruncat-intro-padure-in-wisconsin-278626.html

loading...
loading...