Acasă STIRI SPORTIVE Universitatea Craiova l-a trimis pe „renegatul” Ionuţ Vînă să strângă gunoaie la...

Universitatea Craiova l-a trimis pe „renegatul” Ionuţ Vînă să strângă gunoaie la râul Jiu!

337
0

Clubul Universitatea Craiova a participat la o acțiune de ecologizare alături de Administraţia Bazinală de apă Jiu. Alb-albaştrii nu s-au dat la o parte şi au oferit un exemplu fanilor şi concetăţenilor în general despre ceea ce înseamnă spiritul civic şi bunul simţ, colectând gunoaiele aruncate de semenii inconştienţi în preajma râului Jiu şi a pădurilor din preajmă.

RECLAMĂ

Universitatea Craiova l-a trimis pe „renegatul” Ionuţ Vînă să strângă gunoaie la râul Jiu!

Din partea echipei din Bănie au fost prezenţi din staff-ul tehnic antrenorul principal Eugen Neagoe şi doi dintre secunzii săi, Bogdan Vrăjitoarea şi Ionuț Stancu, precum şi fotbaliştii primei echipe care nu vor evolua în meciul din ultima etapă de campionat, contra lui Sepsi, respectiv: Ștefan Baiaram, Mihai Căpățînă, Bogdan Vătăjelu și Ionuț Vînă. De asemenea, au participat la acţiunea de ecologizare şi juniori și junioare din cadrul clubului Universitatea Craiova.

Aşadar, printre jucătorii prezenţi la acţiunea de ecologizare s-a numărat şi Ionuţ Vînă, cel care n-a mai apărut de anul trecut în echipă şi s-a aflat în litigiu cu clubul, după ce a fost exclus din lot în timpul mandatului lui Mirel Rădoi.

Suspendat pentru meciul din week-end, cu Sepsi, mijlocaşul Ştefan Baiaram a catalogat acţiunea drept una „binevenită” şi nu ca o pedeapsă pentru cartonaşul încasat în Giuleşti, care îl face indisponibil pentru jocul din ultima rundă de campionat.

„Este o acţiune binevenită, ne bucurăm că am luat parte la ea, vrem să încurajăm cât mai multă lume să nu mai polueze. M-am simţit relaxat, foarte bine. Am aruncat foarte recent o sticlă în natură şi nu o să mai fac acest lucru, pentru că nu e OK, mi-a dat de gândit această acţiune. Nu a fost o pedeapsă pentru cartonaşul primit, mă bucur că am participat. Ne mai detaşăm de probleme cu această ocazie” a declarat Ştefan Baiaram.

„Ne dorim mult să ajungem în Europa, dar nu depinde acum numai de noi, acest lucru ne afectează. Nu este momentan un an ratat, vorbim la final dacă va fi un an ratat. Nu ne-am concentrat sută la sută pe parcursul sezonului şi din această cauză suntem aici, la mâna altora, avem de suferit. Sunt conştient şi eu că nu sunt la capacitatea maximă, toată lumea ştie, nu am făcut un joc strălucit, sper ca de la anul să fiu în cea mai bună formă” a spus mijlocaşul de 20 de ani.

Neagoe: „A fost un fel de antrenament, unul greu”

Şi antrenorul Eugen Neagoe a apreciat oportunitatea unei astfel de acţiuni. „A fost un fel de antrenament, unul greu, cred că ar trebui să fim mult mai responsabili, ca să trăim într-un mediu mai curat. Băieţii au răspuns imediat, nu am putut să-i aducem pe toţi, dar oricând vom veni cu mare plăcere. Cu siguranţă vom fi prezenţi şi la plantări de copaci, spiritul civic trebuie să fie la nivel înalt şi ne dorim să trăim într-o lume mai curată, din toate punctele de vedere” a declarat Eugen Neagoe.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/universitatea-craiova-l-a-trimis-pe-renegatul-ionut-vina-sa-stranga-gunoaie-la-raul-jiu-19663946

Universitatea Craiova l-a trimis pe Ionuţ Vînă să strângă gunoaie

RECLAMĂ
Articolul precedentAlexandru Băluță, negocieri pentru revenirea la Universitatea Craiova! Visul lui Mihai Rotaru pentru un cvartet de aur cu Mitriță, Ivan și Markovic!
Articolul următorAlexandru, băiatul care și-a dat foc în Vâlcea, își anunțase moartea! A filmat un mesaj de adio, dar nimeni nu și-a dat seama: „S-a ținut de cuvânt. Avea lacrimi în ochi. Doamne!”