Acasă STIRI SPORTIVE Alexandru Băluță, negocieri pentru revenirea la Universitatea Craiova! Visul lui Mihai Rotaru...

Alexandru Băluță, negocieri pentru revenirea la Universitatea Craiova! Visul lui Mihai Rotaru pentru un cvartet de aur cu Mitriță, Ivan și Markovic!

283
0

Mihai Rotaru încearcă să dea două lovituri pe piața transferurilor și, după ce a demarat tratativele cu Alex Mitriță, patronul Universității Craiova încearcă să detoneze o altă bombă: revenirea lui Alexandru Băluță (29 de ani)!

RECLAMĂ

Alexandru Băluță, negocieri pentru revenirea la Universitatea Craiova!

Din informațiile ProSport, negocierile dintre Rotaru și fotbalistul care mai are contract cu Akademia Puskas până în iunie 2023 sunt avansate. Finanțatorul Craiovei are un vis, să își vadă echipa campioană, și pentru acest lucru e dispus să reunească sub culorile „juveților” un cvartet de aur: Andrei Ivan (pe stânga), Alex Mitriță (în centru), Alex Băluță (în dreapta), toți în spatele vârfului Jovan Markovic.

Ar fi, probabil, cel mai puternic atac din Superliga și un motiv pentru ca fanii olteni să viseze, alături de finanțatorul lor la un titlu pe care Bănia fotbalistică îl așteaptă de atâta vreme.

Sursele noastre, foarte bine ancorate în actualitatea Universității, susțin că singurul impediment ar fi, momentan, ca și în cazul lui Mitriță, ofertele financiare uriașe din zona arabă, care îl ademenesc și pe Băluță. Deocamdată, însă, nicio propunere concretă nu a ajuns la jucător, astfel că acesta ia în serios revenirea la Craiova. A cerut, însă, ceva timp de gândire (sau de așteptare) până să ia decizia finală. Dacă va accepta oferta lui Mihai Rotaru, Universitatea Craiova va avea un argument în plus pentru a se considera favorită la titlu în Superliga.

  • 21 de goluri a marcat Băluță pentru Universitatea Craiova în perioada 2014-2018

Mihai Rotaru e în negocieri și cu Alex Mitriță!

Alex Mitriță are șanse tot mai mari să revină la Universitatea Craiova din vara acestui an, acolo unde este dorit cu ardoare de patronul Mihai Rotaru.

„Așa e, și din datele pe care le știu și eu, e destul de aproape să se facă această revenire acasă, că Mitriță, apropo de Hagi, să-și aducă aminte, Mitriță și Băluță sunt tot niște creații ale lui Gică Hagi, ca și Cicâldău, ca și Răzvan Marin.

Dacă Mitriță s-ar întoarce la Universitatea Craiova, o luăm așa pe atuuri, pe plusuri privind sezonul viitor, cred că ar fi cea mai mare lovitură pentru echipele care se bat la titlu. Știe campionatul, aduce întotdeauna ceva nou în joc, aduce public, el e un jucător foarte iubit acolo, ar fi o mare lovitură pentru el”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/alexandru-baluta-negocieri-pentru-revenirea-la-universitatea-craiova-visul-lui-mihai-rotaru-pentru-un-cvartet-de-aur-al-stiintei-cu-mitrita-ivan-si-markovic-exclusiv-19664109

RECLAMĂ
Articolul precedent4 IUNIE 2023 – ZIUA COMUNEI APELE VII
Articolul următorUniversitatea Craiova l-a trimis pe „renegatul” Ionuţ Vînă să strângă gunoaie la râul Jiu!