Acasă Life Style Un tânăr de 20 de ani este acuzat de agresiune, după ce...

Un tânăr de 20 de ani este acuzat de agresiune, după ce s-a așezat în patul soacrei sale | Adolescentul spune că totul a fost o greşeală

323
0

Un tânăr de 20 de ani s-a pus în patul soacrei sale, din greșeală, iar acum este acuzat de agresiune. În apărarea lui, el spune că nu a fost cu intenție, crezând că femeia era, de fapt, iubita lui.

RECLAMĂ

Un tânăr din Spoleto, o comună dintr-o regiune aflată în centrul Italiei, este acuzat de agresiune sexuală, după ce s-a pus să doarmă în pat cu mama iubitei sale. 

Potrivit declarațiilor sale, el a mers într-o seară acasă la iubita lui, după ce s-a întors de la o petrecere unde a consumat alcool. În cursul nopții, acesta s-a trezit să meargă la baie, iar când s-a întors a intrat în camera mamei iubitei sale și s-a pus în pat lângă ea.

Ulterior, tânărul a fost acuzat de agresiune sexuală de către femeia respectivă. În fața instanței, tânărul a declarat că totul a fost o greșeală, crezând că femeia era, de fapt, iubita lui și că doar a încurcat camerele. Inițial, procurorii au cerut o pedeapsă cu închisoarea de un an și patru luni, însă judecătorul a decis că fapta pentru care este acuzat nu există.

Avocatul acestuia a spus că a fost o eroare tot ceea ce s-a întâmplat și că este nevinovat.

”Din partea clientului meu nu a existat nicio dorință de a intra în patul soacrei. A fost o mare eroare”, a spus avocatul tânărului, notează Știri Diaspora.

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu ceva timp, însă cazul s-a încheiat abia acum câteva zile. 

SURSA: https://www.antena3.ro/externe/tanar-20-de-ani-acuzat-de-agresiune-701482.html

RECLAMĂ
Articolul precedentUn bărbat a fost dat în judecată de amantă, după ce ar fi mers la ea acasă și i-ar fi spus soțului acesteia de relația dintre ei doi | Individul trebuie să-i plătească daune morale
Articolul următorO femeie de 89 de ani, bătută groaznic de propriul fiu. Femeia a ajuns la spital cu mai multe fracturi