Acasă Stiri O femeie de 89 de ani, bătută groaznic de propriul fiu. Femeia...

O femeie de 89 de ani, bătută groaznic de propriul fiu. Femeia a ajuns la spital cu mai multe fracturi

418
0

De o bătrânețe chinuită are parte o femeie de 89 de ani din Târgu Ocna, județul Bacău. Biata bătrână a ajuns la spital cu mai multe fracturi după bătăile încasate chiar de la fiul ei, un bărbat de 66 de ani.

RECLAMĂ

Polițiștii l-au reținut pe suspect și cer arestarea preventivă. De mai bine de două luni, bătrâna spune că trăiește un adevărat calvar. Fiul ei are probleme în căsnicie și s-a mutat la mama lui.

Din acel moment au început bătăile, iar biata femeie a îndurat fără să spună nimănui chinurile la cere era supusă. O vecină a observat însă vânătăile și a anunțat poliția.

Elena Ganea, vecină: „În urmă cu o săptămână am observat pe parcursul zilelor vânătăi pe față, ba într-o parte, ba în alta. Inițial, dânsa ascundea când o întrebam în momentul în care era fiul sau se apropia fiul. Se temea, era chiar terorizată aș spune cuvântul speriată tare”.

Femeia care a remarcat urmele loviturilor este plătită de un alt fiu al bătrânei să o îngrijească pe femeie și o vizita des.

Fiul ar vrea să primească casa părintească

Polițiștii au chemat un echipaj de la ambulanță și victima a ajuns la spital unde medicii au constatat că a suferit și agresiuni mai vechi.

Mihaela Secară, medic spitalul Onești: „Pacienta s-a prezentat la UPU cu sumă de contuzii toraco-abdominale post-agresiune. S-au constatat și diverse alte leziuni cum ar fi multiple fracturi costale, la nivelul vertebrelor lombare șî la nivelul bazinului.In același timp s-au constatat traiecte de fractură vechi probabil agresiuni mai vechi, un traumatism craniocerebral mai vechi, echimoze, escoriații datorate unor agresiuni mai vechi”.

Bătrână a rămas internată la Chirurgie, pentru îngrijiri. În sat, oamenii vorbesc despre soarta ei tristă, dar se feresc să atragă atenția fiului violent, de teama izbucnirilor lui.

Din ce spun rudele, fiul bătrânei ar vrea ca mama să îi dea lui casa părintească.

Însă femeia l-ar fi refuzat categoric, de teamă să nu ajungă pe drumuri, și de aici scandalurile și amenințările.

În ciuda bătăilor încasate, bătrâna își apără fiul și cu greu vorbește despre necazul ei. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și va fi prezentat unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Pro TV

RECLAMĂ
Articolul precedentUn tânăr de 20 de ani este acuzat de agresiune, după ce s-a așezat în patul soacrei sale | Adolescentul spune că totul a fost o greşeală
Articolul următorFATA ÎNJUNGHIATĂ DE IUBIT ESTE ÎN STARE STABILĂ, AGRESORUL VA FI TRANSFERAT LA UN SPITAL DIN CRAIOVA