Acasă Life Style UN PRIMAR S-A DEGHIZAT ÎN OM AMĂRÂT ȘI A INTRAT CHIAR ÎN...

UN PRIMAR S-A DEGHIZAT ÎN OM AMĂRÂT ȘI A INTRAT CHIAR ÎN CLĂDIREA ÎN CARE LUCREAZĂ

1339
0

Un primar din Mexic s-a deghizat într-o persoană fără adăpost și cu dizabilități pentru a testa comportamentul angajaților săi.

RECLAMĂ

Carlos Tena Nevarez, primarul din localitatea Cuauhtemoc, Mexic, s-a deghizat pentru a afla cum se comportă subalternii săi cu persoanele fără adăpost și cu dizabilități.

Îmbrăcat modest și într-un scaun cu rotile – așa a mers Carlos Tena la primăria pe care o conduce, pentru a cere ajutor. A vrut să afle pe propria piele care este comportamentul angajaților săi și a avut parte de o dezamăgire.

A fost discriminat, respins și chiar ignorat de subalternii săi, care nu i-au oferit nici măcar un pahar cu apă, relatează elhorizonte.mx.

„Scopul acestei acțiuni a fost să arăt realitatea pe care o trăiesc cetățenii zi de zi, indiferența și lipsa de atenție din partea angajaților publici”, a spus primarul în timpul unei emisiuni televizate.

După ce și-a testat angajații, Carlos Tena s-a demascat, spre uimirea subalternilor săi, și a anunțat că va lua măsuri drastice după cele văzute.

Sursa : romaniataarata

RECLAMĂ
Articolul precedentSerena Williams – Simona Halep, în finală la Wimbledon. Românca câştigă, 6-2, 6-2, şi intră în istorie
Articolul următorBătrâna de 83 de ani care lucrează ca îngrijitoare la grădiniţă vrea să-şi continue activitatea. „M-au rugat părinţii şi copiii să rămân“