Home Life Style O tânără de 19 ani a fost ucisă cu bestialitate de tatăl...

O tânără de 19 ani a fost ucisă cu bestialitate de tatăl ei. Bărbatul a trecut de două ori peste ea cu mașina

768
0
loading...

O tânără în vârstă de 19 ani a fost ucisă cu sânge rece chiar de către părintele ei. Tatăl ei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, orbit de furie, a trecut cu autoturismul familiei de două ori peste trupul ei. Iată cum a fost posibil și cu ce pedeapsă s-ar putea alege criminalul din Marea Britanie.Tragedia a avut loc în Marea Britanie și a îndoliat o comunitate întreagă. Incidentul s-a petrecut în faţa casei unde locuiau împreună, din Norfolk, pe 23 ianuarie 2022. Astăzi au ieșit la iveală detalii neașteptate despre crimă.

loading...

O tânără de 19 ani a fost ucisă cu bestialitate de tatăl ei

Ultimele clipe din viaţa fetei au fost surprinse în mai multe înregistrări audio. Potrivit Observator.ro, a fost surprins momentul în care fata strigă în agonie în timp ce tatăl ei, aflat la volanul unui autoturism negru, trece cu maşina peste trupul său.

Tatăl fetei ar fi fost extrem de nervos și ar fi omorât-o pe tânără pentru că ea i-a ieșit prima în cale, așa cum chiar el a mărturisit. Atunci când și-a dat seama că pur și simplu și-a zdrobit fiica cu mașina, a început să strige la ea, să se trezească.

Din nefericire, era mult prea târziu, deoarece tânăra de 19 ani avea leziuni incompatibile cu viața. Tatăl a luat trupul neînsuflețit al tinerei și l-a pus în mașină, apoi s-a îndreptat către locul de muncă al mamei fetei.

Ce spun procurorii despre acest caz

Mama tinerei lucra într-un magazin. A încercat să o resusciteze pe fiica ei, însă fără rezultat. Deocamdată, judecătorii nu au decis ce pedeapsă va primi vinovatul.”A sărit în maşină şi a lovit-o pe fiica sa. S-a oprit când a văzut că a doborât-o la pământ. Apoi, a mai trecut o dată peste ea cu autoturismul”, a declarat procurorul.

De asemenea, s-a spus că la fața locului ar fi fost și iubitul tinerei. Tatăl fetei ar fi încercat să îl lovească pe tânăr cu o rangă, moment în care tânăra s-a pus în fața tatălui său, pentru a-l opri. În consecință, bărbatul a ucis-o.

A trecut de două ori cu mașina peste ea, iar vecinii îngroziți de ceea ce vedeau au surprins momentele. Fata de 19 ani a fost pur și simplu strivită sub roţile maşinii. Medicii au declarat decesul.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-tanara-de-19-ani-a-fost-ucisa-cu-bestialitate-de-tatal-ei-barbatul-a-trecut-de-doua-ori-peste-ea-cu-masina-foto-283018.html

loading...